Şimdi Ara

bilgisayardan modeme nasıl reset atarım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • anladım teşkkrler cevap için bende torrent ciyim ama bazı dosyalar torrentte bulunmuyor malesef.dediğiniz gibi hazır bişeyler bulabilsem iyi olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtualdjcubase

aşırı karışık bir anlatım yapamadım cok denedim başka bi önerisi olan varsa sevinirim

aşırı karışık bir anlatım yapamadım cok denedim başka bi önerisi olan varsa sevinirimkarışık olan kısım neydi

gayet basit bence 2 tane txt dosyası açıp uzatılarını .bat yada .cmd yapın (2 tane olması birisi olamayabilirmiş o sebebten)
    bi de ekteki dosyayı indirip içindekilerini diğer oluşturduğunuz dosyaların yanına kopyalayın

birinci olana bu kodu koyun kodun içindeki açıklamalara kendi modem ip nizi ve şifrenizi yazıp kaydedin

ztnbatch.exe -h modem_ip_numarası_buraya -p modem_şifresi-buraya -c "poe drop poe0" silent -EXIT

ikinci olana bu kodu koyun kodun içindeki açıklamalara kendi modem ip nizi ve şifrenizi yazıp kaydedin

ztnbatch.exe -h modem_ip_numarası_buraya -p modem_şifresi-buraya -c "poe drop poe0" -c "dev dial 1" -silent -EXIT

hangisi olursa onu kullanmanız yeterli 2 birden gereksiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuKe_MaNia -- 26 Ekim 2011; 17:46:38 >

• modem_ip_numarası_buraya -p modem_şifresi-buraya

örnek :

587.258.52.22-P şifrem

ozaman böyle oluyor bu doğru mu
  • quote:

modem_ip_numarası_buraya -p modem_şifresi-buraya

örnek :

587.258.52.22-P şifrem

ozaman böyle oluyor bu doğru mu

-p (tirepe) ayrı olacak ona dikkat edin

edit : bi de o ip numarası gerçekten sizin modem ait değil dimi örnek olsun diye yazdınız umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuKe_MaNia -- 26 Ekim 2011; 17:56:28 >
  • tamam dediğinz gibi yaptım dosyanın oldugu yerede duzenlediğim .bat ı gosterdim

şimdi işlemi nerden yapyıoruz acaba :) yani yeni ip alsın?

ayrıca fiziksel restart gibi aynen bekliycez dimi?

ben ip değiştir yada yeniden bagland buttonalnı tıkladım olmadı :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtualdjcubase -- 26 Ekim 2011; 18:01:23 >
  • quote:

tamam dediğinz gibi yaptım dosyanın oldugu yerede duzenlediğim .bat ı gosterdim

şimdi işlemi nerden yapyıoruz acaba :) yani yeni ip alsın?

ayrıca fiziksel restart gibi aynen bekliycez dimi?

ben ip değiştir yada yeniden bagland buttonalnı tıkladım olmadı :(

2 tane bat dosyası oluşturdunuz ve diğer indirdiğiniz ekte ztnbatch.exe dosyası da mevcut ve bütün dosyalar aynı klasör içinde ise

bat dosyasına çift tıklayıp modem restart olmasını bekleyin aynen fiziksel restarta ne oluyosa bunda da öyle oluyor
  • otomatik yapmıyor ve aynı fizkselde oldugu kadar bekletiyorsa bi artısı gelmedi bana

ben pc den zaten arayuden 5 saniyede gerçekleştiriyorum daha kısa bişe olur diye dusunmustum
  • quote:

otomatik yapmıyor ve aynı fizkselde oldugu kadar bekletiyorsa bi artısı gelmedi bana

ben pc den zaten arayuden 5 saniyede gerçekleştiriyorum daha kısa bişe olur diye dusunmustum

otomatik derken neyi kastettiniz anlamadım

fiziksel restart tan daha hızlı bir restart olayı yok modem nasl kendini restartlıyorsa öyle olur hızın programla bir alakası yok

siz tek tıkla restart istediniz işte bat a tıklayın restart lasın kendini
  • ben jdowloader deki hotfile dosyalarını ben dokunmadan indirsin istiyordum.yani ip i otomatik değiştirirse iyi olurdu ama zatende yapamadım :)

1. .ZyXEL_Router klasöründeki .bat ı duzenledim

2.ZyXEL_Router klasörünnün içersindeki duzenlediğim .bat dosyasını jdowloader e gostrerdim

nasıl gösterdiğimin resmi aşağıda.
    nerde yanlıs yapıo olabilrim acaba

3.http://c1110.hizliresim.com/q/u/57h5.png
  • quote:

ben jdowloader deki hotfile dosyalarını ben dokunmadan indirsin istiyordum.yani ip i otomatik değiştirirse iyi olurdu ama zatende yapamadım :)

1. .ZyXEL_Router klasöründeki .bat ı duzenledim

2.ZyXEL_Router klasörünnün içersindeki duzenlediğim .bat dosyasını jdowloader e gostrerdim

nasıl gösterdiğimin resmi aşağıda.
    nerde yanlıs yapıo olabilrim acaba

3.http://c1110.hizliresim.com/q/u/57h5.png

gösterdiğiniz reconnet.bat dosyası sizin oluşturduğunuz değil mi

2 tane bat olması hangisi çalışıyorsa onu eklemeniz için

denemek için her birini çalıştırıp hangisi modeme reset atıorsa onu jdownloader e gösterin
  • evet kendim için oluşturdum bi yerde yanlıs yapıorum demekki bulamadım

peki geceleri ben uyusamda bu hotfile dosyalarını kendi indirse böle bişe yapabilrmiyim :) yani otomatik ip alıcak
  • quote:

evet kendim için oluşturdum bi yerde yanlıs yapıorum demekki bulamadım

peki geceleri ben uyusamda bu hotfile dosyalarını kendi indirse böle bişe yapabilrmiyim :) yani otomatik ip alıcak

bat dosyasına eklediğiniz satırlardaji -(tire) işaretleri harfler bitişik ve harfler küçük değil mi
    bide ZyXEL_Router klasöründe ztnbatch.exe dosyasıda mevcut mu

başka türlü nasıl otomatik restart attırılır modeme bilmiyorum daha önce jdownloader kullanmadım şahsen
  • bahsettiklerine dikkat ettim aynen dediğiniz gibi.

ayrıca baska turlu nasıl otomatik atılır derken bu guzel bir uyugulama tabi teşekkür ediyorum ama otomatik değil

hani pc basında olmamız gerekiyor.
    ben dedim belki bi ayar vasa 1000adet incek dosyam için en azından uyurum sabah kalktıgımda hepsi inmiş olur :)

sanırım böyle bişey yok ben yardımlar için çok çok teşekkür ediyorum defalarca denicem umarım becerebilrim
  • quote:

bahsettiklerine dikkat ettim aynen dediğiniz gibi.

ayrıca baska turlu nasıl otomatik atılır derken bu guzel bir uyugulama tabi teşekkür ediyorum ama otomatik değil

hani pc basında olmamız gerekiyor.
    ben dedim belki bi ayar vasa 1000adet incek dosyam için en azından uyurum sabah kalktıgımda hepsi inmiş olur :)

sanırım böyle bişey yok ben yardımlar için çok çok teşekkür ediyorum defalarca denicem umarım becerebilrim

Arkadaşım sen bizi anlayamadın galiba.
    senin pc başında olmana gerek yok.

farzedelim 10 partlık bir dosya indiriyorsun rapidden.
    10 partı da jdownloadera attın, ilk part bitince jdownloader modemini kapatıp açar ve yeni ip alır sonra sıradaki parttan devam eder.
    bu işlemler için senin pc başında olmana gerek yok.

• neyse yazdıgım gibi yaptım ama beceremedim yardım için herkese teşekkurler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.