Şimdi Ara

Bilgisayardan Pek Anlamam Yardım Ederseniz Sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bayanlar, şimdi benim 2005 model exper marka asus bilmem zırtaboz ana kartlı 3gb ddr2 ram pentıum d çift cekirdek nvidanin boktan ekran kartı pcim artık facebookta bile gezerken kasıyor video falan izlemek zor sizden ricam olabildğine 2.el eger uygunsa sıfır parcalar ile bu kasanın içine pc dizmek istiyorum ana kart, guzel ekran kartı ram işlemci vs vs ne için kullancağıma gelirsek kafadan çatlak bir motosiklet tutkunuyum cok acemice vıdeo derliyorum oyle prof birşeye ihtiyacım yok kendi sosyal hesaplarımda paylasıyorum youtuber falan degilim vıdeo kesıp biçsin 3 5 efekt atsın yeter genelde sosyal medyalarda gezerım bu yani cok fazla oyun oynayan bir insan değilim ama ne bileiyim gta 5 dir 4 tür boyle zımbırtı oyunları ortalama kalitede acabilse yeter şimdiden cok teşekür ederım bütçemde tek seferde toplamıyıcam ama öğrencıyım olabildğine bu ozellikleri karşilayan f/p istiyorum

• Bütçeni yaz, yardımcı olalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kasayı birine ver.Bütçe belirt sistem toplayalım.

• neutumn N kullanıcısına yanıt
    750 tl falan ama yavas yavas topluyucagım için belki daha fazlada olabilr atıyorum bu ay ana kartı ve ram alırım diğer ay baska birşey az daha az daha koyup zorlasam 1000 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydagli42

O kasayı birine ver.Bütçe belirt sistem toplayalım.

bütce belirttim, sistemi bunun içine toplamyı dusunuyorum
  • O kasanın içine bir şey toplanmaz maalesef.Bu bütçeylede hiçbir şey alınmaz.Siz en iyisi böyle devam edin.

• quote:

O kasanın içine bir şey toplanmaz maalesef.Bu bütçeylede hiçbir şey alınmaz.Siz en iyisi böyle devam edin.

0 parçalardan çok zor biliyorum cevrem var baya 2.el bulabirim parçaları diye dsunuyorum kasaya neden olmuyor onu anlamadım ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bthnnz B kullanıcısına yanıt
    Hazır kasalarda psu dandik olur bu yüzden.Senin işine eski sistemden anca kasanın dışı işine yarar o da büyük ihtimal çöp olarak nitelediğimiz bir teneke parçasıdır.150TL'ye sıfır kasa al daha iyi.
  • quote:

Hazır kasalarda psu dandik olur bu yüzden.Senin işine eski sistemden anca kasanın dışı işine yarar o da büyük ihtimal çöp olarak nitelediğimiz bir teneke parçasıdır.150TL'ye sıfır kasa al daha iyi.

Hocam 1500 tl ile birşeyler yapılabilir mi?

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: bthnnz

Up

https://youtu.be/fHD6fNEZ-eU

Bu sistem isini görür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/i3-4150-gtx-750ti-komple-sistem--126261048

İnceleyebilirsin hocam

Yapılır.Intel Kaby Lake G4560 3.5GHz İşlemci + Asrock H110M 2133MHz DDR4 Anakart + Team ElitePlus 8GB DDR4 2133MHz Bellek

727,75 TL
    1
    727,75 TL Ürün Sil
    Galax GeForce GTX1050TI 4GB EX O.C Ekran Kartı + High Power 400W ECO Güç Kaynağı
    Galax GeForce GTX1050TI 4GB EX O.C Ekran Kartı + High Power 400W ECO Güç Kaynağı

770,59 TL
    1
    770,59 TL
    Teknobiyotik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeagateWD

quote:

Orijinalden alıntı: bthnnz

Up

https://youtu.be/fHD6fNEZ-eU

Bu sistem isini görür.

İşte aradığım cevap buydu ama senden birşey daha istiyicem cinden işlemci almak yerine daha kaliteli olsun hemde 800 değilde 1000 liralik bi sistem olsun işlemci önerin varmi? Ya da şunu degissen iyi olur dediğin

• quote:

Orijinalden alıntı: Ronades

https://forum.donanimhaber.com/i3-4150-gtx-750ti-komple-sistem--126261048

İnceleyebilirsin hocam

Aslında güzel ama dediğim gibi tek seferde 1000 tl veremem parçaları alıp hepsini toplamam nereden baksan 3 ay sürecek

• quote:

Yapılır.Intel Kaby Lake G4560 3.5GHz İşlemci + Asrock H110M 2133MHz DDR4 Anakart + Team ElitePlus 8GB DDR4 2133MHz Bellek

727,75 TL
    1
    727,75 TL Ürün Sil

770,59 TL
    1
    770,59 TL
    Teknobiyotik.

Hocam cok basit bir soru sorayım bir sürü pc toplama videosu izledim hepsi gta5 testi yapıyor bunda durum ne olur kac fps verir islemcinin yuzde kaçı kullanılır vs 0 sistem toplamak daha uzu bir ömürlü olur diye düşünüyorum

• quote:

727,75 TL
    1
    727,75 TL Ürün Sil

770,59 TL
    1
    770,59 TL
    Teknobiyotik.

cahilliğime verirsen sistem için fiyat adlım şimdi intternetten ekran kartında ddr5 yazıyor ana kart ve ramler falan ddr4 yazıyor acıklarsan sevınırım
    http://www.hepsiburada.com/galax-nvidia-geforce-gtx1050ti-ex-oc-4gb-128bit-dx12-ddr5-pci-e-3-0-ekran-karti-50iqh8dvn6ec-pm-HB0000041VPD (ekran kartı)
    http://www.hepsiburada.com/asrock-h110m-dvs-r3-intel-h110-1x-pcie-x16-g3-2133mhz-ddr4-matx-anakart-asrh110m-dvs-r3-p-HBV000003Z1PW?magaza=Teknobiyotik (ana kart)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bthnnz -- 20 Mayıs 2017; 13:6:50 >

• quote:

hocam sende ne hayırsever adamsın ya her eski kasa konularının altına , O kasayı birine ver hayrına yazıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack sparow123

quote:

hocam sende ne hayırsever adamsın ya her eski kasa konularının altına , O kasayı birine ver hayrına yazıyorsun

Anakarttaki ram ile ekran kartının rami arasında bir ilgi yok.Google'a 1050ti gta5 yaz videoları izle.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.