Şimdi Ara

Bilgisayarı bırakıyorum.ELVEDA DH!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayarla alakası yok Dönem boyunca hiç kitap açmadım okulada gitmedim nerdeyse ama zayıf yok hepsi 3-4

Sen elinden geleni yap gerisi gelyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.
    5 zayıf var, kurtarmaya çalışmam lazım. İçimdeki kıvılcımı söndürmezseler bugünden itibaren başlayacağım çalışmaya.

Mutlu sen de mi kalıyorsun!
  • Nah bırakırsın. Maksimum 3 hafta heleki yaz geliyo tatile falan gitmeyeceksen zor..
  • Tekme tokat girişmede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sph

Nah bırakırsın. Maksimum 3 hafta heleki yaz geliyo tatile falan gitmeyeceksen zor..

hevesini kırmayın çocuğun
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreyildirim94

Bu günden sonra teknolojiden olabildiğim kadar uzak kalacağım.Bu lanet olası alet yüzünden 2 kere sınıfta kaldım.Bir tanesi geçen yıldı ve zor paçayı yırttım.Ve bu yıl da sınıfta kaldım.Bu lanet olası alet üzerinden annem babamı aldatmaya çalıştı.Bu lanet olası alet yüzünden gözlerim bozuluyordu.Bu lanet olası alet yüzünden az kalsın eve tıkılmış,asosyal,tıfıl bir kişi oluyordum.Evet,işte ben bu bi tarafına kodumunun aletini bırakıyorum.Şu anda internet üzerindeki bütün hesaplarımı siliyorum.Sildikten sonra bilgisayarımı direk satacağım.Çok zor durumda kalmadıkça bu lanet olası aletin başına oturmayacağım.Size de tavsiye ederim

Çok iyi yapıyorsun kardeşim. Hayırlısı olsun inş.

• quote:

Orijinalden alıntı: MartNisan

quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.
    5 zayıf var, kurtarmaya çalışmam lazım. İçimdeki kıvılcımı söndürmezseler bugünden itibaren başlayacağım çalışmaya.

Mutlu sen de mi kalıyorsun!

Babam ve abim sağolsun. Elimden geleni yaptığımı düşünüyorum. Birazda ben gayret etsem zayıf gelmezdi aslında..

Hocam bu arada tanıyamadım?

• oda bişeymi ben 10taneyle kalıyorum
  • bende bir kaç girişimde bulundum. ama evde tv izlemek daha sıkıcı. evde yapcak başka birşey yk zaten. bilgisayarda hiç olmazsa vakit geçebiliyor. dışarı çıksan hergün nereye gideceksin. halı saha gidiliyor. sinemaya gidiliyor. başka nereye gideceksin.
    kısaca evde tv izleyeceğime pc izliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sph

Nah bırakırsın. Maksimum 3 hafta heleki yaz geliyo tatile falan gitmeyeceksen zor..

Yaz tatiline babamın yanında çalışacağımZaten iş yerinde de pc'ye oturmuyorum babam istemiyor...
  • Bilgisayar zararlı değildir kullanıcı onu zararlı hale sokar
  • .sınıfta kalacak kadar bu aletle uğraştıysan çoktan asosyal olmuşun bile. az kalsın asosyal oluyordum demek saçma yani.
  • bilgisayar varkende sınıf geçebilirsin irade meselesi
  • rüyalarına gireriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreyildirim94

Bu günden sonra teknolojiden olabildiğim kadar uzak kalacağım.Bu lanet olası alet yüzünden 2 kere sınıfta kaldım.Bir tanesi geçen yıldı ve zor paçayı yırttım.Ve bu yıl da sınıfta kaldım.Bu lanet olası alet üzerinden annem babamı aldatmaya çalıştı.Bu lanet olası alet yüzünden gözlerim bozuluyordu.Bu lanet olası alet yüzünden az kalsın eve tıkılmış,asosyal,tıfıl bir kişi oluyordum.Evet,işte ben bu bi tarafına kodumunun aletini bırakıyorum.Şu anda internet üzerindeki bütün hesaplarımı siliyorum.Sildikten sonra bilgisayarımı direk satacağım.Çok zor durumda kalmadıkça bu lanet olası aletin başına oturmayacağım.Size de tavsiye ederim

• Googleda ismini ara 11. sayfaya bak neler çıkıyo
  • netbook her derde deva akarı yok kokarı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoman321

Googleda ismini ara 11. sayfaya bak neler çıkıyo

harbiden ha. erotik foruma adınla soyadınla mı üye oldun? üye olmadığın da forum kalmamış.her gün her birinde 5 dakika geçirsen ohooooo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zararlı

netbook her derde deva akarı yok kokarı yok

• bilgisayar yüzünden annen babanı mı aldattı nası bi aile la
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.