Şimdi Ara

Bilgisayarı esir almayan virüs programı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tabiri caiz ise , her indirdiğim dosyayı tarayıp en ufak bi şüphede bile işime yarayan dosyayı karantinaya atıp dakikalarca o dosyayı karantinadan kurtarmaya zaman harcatmayan , her bir dosya indirdiğimde ' ne yapak la bu dosyaya ' diye soru sormayan , bildirimleri ile beni yormayan , herşeyi içinde olan malware koruması, trojan koruması vs. olan bir virüs programı önerisi istiyorum. Ücretli ücretsiz farketmez sadece dediğim maddeler olsun içinde gerisini hallederim

• Norton
  • hiç anti virüs kullanma çıplak Windows kullan istediklerin gerçekleşir. öyle dediğin türden bir yazılım daha dünyada yok belki uzayda bir yerlerde vardır senin dediğin türden yazılım kullanan canlı formu.
  • Tek kelime ESET hiç bir şeye uyarı vermiyor, robot resmi güven veren bir antivirüs programı
  • Trend Micro.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881-1938

Tek kelime ESET hiç bir şeye uyarı vermiyor, robot resmi güven veren bir antivirüs programı

Neyse, avira iyidir ama pcnin açılışını sanki biraz yavaşlatıyor. Yani pc normal hızında açılıyor fakat kendine gelmesi biraz zaman alıyor. Onun dışında koruması gayet iyi. Norton da olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mcafee tavsiye ederim güncellemeleri düzgün aldığı sürece sorunsuzca kullanabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    virüs programı arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Garanti Bankası internet şubesi müşterisiyseniz Webroot yazılımını ücretsiz edinebilirsiniz, kurulu hali 1 mb civarında, bulut ortamında çalışan gayet başarılı bir AV'dir, 3 cihaza kurabiliyorsunuz, uzun süredir Webroot kullanıyorum, gayet memnunum.

http://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/subesiz/internet_bankaciligi/guvenlik/webroot.page
  • Genelde çalışma biçimleri veri odaklı olur yani ezberci diyebiliriz. Firma düzenli olarak tehlike arz eden virüs yazılım çeşitlerini tespit eder ve programa güncellemeler ile yükler. Sonuç olarak sadece bu ezberde tutulan programlar tehdit olarak algılanır. Güncellemenin ve virüs programlarının bazen abuk subuk davranmasının sebebi bu. Elbette mantıksal çalışan virüs programları da var ancak bunlar genelde daha büyük sorunlara yol açıyor bu dediğin durum için. Haliyle bundan kurtulmanın yolu şuan için yok gibi. Süper zeki bir virüs programı çıkarsa ayrı tabii.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.