Şimdi Ara

Bilgisayarı Güvenli Modla Açmak(F8 Hariç) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
214.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar f8 ile güvenli modda açtıktan sonra tekrar eski haline nası geliyor
  • Aynı sorun bende başladı , eski bir bilgisayar toplamıştım , burayla hallettim .
  • bilgisayar açılıyor ise ; çalıştır msconfig e girdikten sonra yukardaki sekmeden önyükleme ardından güvenli önyükleme seceneğini secersen bilgisayarı güvenli moddada başlatabilirsin , işin bittikten sonra tekrar aynı işlemleri uygulayarak kapatman gerektigini unutma :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_BuFFy

bilgisayar açılıyor ise ; çalıştır msconfig e girdikten sonra yukardaki sekmeden önyükleme ardından güvenli önyükleme seceneğini secersen bilgisayarı güvenli moddada başlatabilirsin , işin bittikten sonra tekrar aynı işlemleri uygulayarak kapatman gerektigini unutma :)

Doğru , kapatmayı unutmuşum , açılışta tekrar güvenli modda açıldı.
  • Hortlatmış gibi oldum ama ben şöle yapıyom güç kaynağından bilgisayarın fişlerinin hepsine bulunduğu fişi çekiyom geri takıyom açılışta normal başlat , güvenli modda başlat seçenekleri çıkıyo ordan güvenli modu seçip , güvenli modda başlatıyorum .
  • Sonrada sistem niye hata veriyor niye çöküyor diyorsunuz :)) hem yazılıma hemde donanım zarar verirsiniz bilginz olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya beyler windows 8 de kullanıcı profili yüklenemedi hatası alıyorum lenovo s400 pc f8 tuşu işe yaramadı açıp içindeki belgeyi kurtarmam lazım sonra formatta olur ama önce belgeyi kurtarmam pc de f tuşları fn ile birlikte kullanılıyor fakat o da işe yaramadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: herschell

ya beyler windows 8 de kullanıcı profili yüklenemedi hatası alıyorum lenovo s400 pc f8 tuşu işe yaramadı açıp içindeki belgeyi kurtarmam lazım sonra formatta olur ama önce belgeyi kurtarmam pc de f tuşları fn ile birlikte kullanılıyor fakat o da işe yaramadı

F5 denediniz mi?Endişelenmeyin, o dosyayı kurtarmanın birçok yolu var.Pc açılırken aralıklarla f5 ve f8e basın.Olmazsa yazarsınız tekrar buraya.
  • pc açılırken "shift"e basılı tutun..
  • oturum açma ekranı varken shifte baslı tutarark yeniden başlat dedim güvenli moda geçti fakat şimidede kullanıcı profili hatasını düzeltemedim dosyalar kurtarıldı fakat windows 8 orjinal olduğundan format atmak istemedik varmı kurtarmanın bir yolu
  • tam olarak hata iletisi nedir detaylı yazar mısınız?hatta bir SS çok daha iyi olur.
  • Neden daha detaylı yazmıyorsun. Ben anlamıyorum mesela:) Hata mesajı ne, neyi kurtarıyoruz. Hata kodu mu var, ne hatası, kim, ne? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_BuFFy

bilgisayar açılıyor ise ; çalıştır msconfig e girdikten sonra yukardaki sekmeden önyükleme ardından güvenli önyükleme seceneğini secersen bilgisayarı güvenli moddada başlatabilirsin , işin bittikten sonra tekrar aynı işlemleri uygulayarak kapatman gerektigini unutma :)

Kardeş sağolasın, Asus anakartların "güvenli mod" eziyetinden kurtardın beni.
  • Benim w10 guvenli mod acilinca kapaniyo hemen nasil duzeltirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.