Şimdi Ara

Bilgisayarı hdmı ile televizyona bağlıyorum fakat görüntü geliyor ses gelmiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Nerden yükleyebilirim sorun ondan kaynaklı büyük ihtimalle.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • safademir kullanıcısına yanıt
    Normalde nvidianın sitesinden güncel driveri kurduğun zaman otomatik kuruyor.En son driveri tekrar yükle.Yüklerken "özel" seçeneğini seç.Orada "HDMI Ses Sürücüsü" kısmında tik olduğuna emin ol.Bir de öyle dene hocam.Olmazsa televizyondan ses çıkışlarını kontrol et.Ses ayarlarına gir.Orada "dolby surround" fln seçiliyse değiştir.Aklıma başka da bir şey gelmiyor.

Sonucu beni alıntılayarak paylaşırsan sevinirim
  • Nickola Tesla kullanıcısına yanıt
    Deneyeceğim teşekkür ederim.

• Nickola Tesla kullanıcısına yanıt
    Denedim olmadı.Bende başka bi pc daha var ondaki durum resimdeki gibi benim pc den farklı olarak resimdeki driver var onda.Bende Digital Audio(HDMI) çıkmıyor. Bilgisayarı hdmı ile televizyona bağlıyorum fakat görüntü geliyor ses gelmiyor Bilgisayarı hdmı ile televizyona bağlıyorum fakat görüntü geliyor ses gelmiyor

• Merhabalar dostlar. Aynı sorun bende de var. Ancak sabahında sorun yoktu ve pcyi monitör ve ses sistemine taktım. Akşam tv'ye bağlayayım dedim ve tv ses aygıtı pcde görünmedi. Çözebilen var mıdır? İnternetteki her şeyi denedim ancak olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.