Şimdi Ara

Bilgisayarı hdmı ile televizyona bağlıyorum fakat görüntü geliyor ses gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarı hdmı ile televizyona bağlıyorum görüntü geliyor fakat ses gelmiyor.Tv de ya da hdmı da bir sorun yok başka pc ile denedim oluyor.Benim pc de bi sıkıntı var fakat çözemiyorum.Ses denetim masasında hoparlör simgesi var ama hdmı ı takınca tv simgesi gelmiyor nasıl çözebilirim bu sorunu.Teşekkürler...Bilgisayarı hdmı ile televizyona bağlıyorum fakat görüntü geliyor ses gelmiyor

• açtığınız yerde tv yi bağlayınca ek seçenekler çıkması gerek onları deneyin olmazsa oraya sağ tıklayın tüm cihazların veya aygıtların görünür olmasını sağlayın ya burada yanlış cihaz seçiliyor yada

tüm driver yazılımlarının kurulu olduğundan emin olun mümkünse temiz bir şekilde ekran ve ses driver yazılımlarını DDU aracı ile kaldırıp yeniden kurun.
  • M4M00D kullanıcısına yanıt
    Tv ye bağlayınca tv simgesi çıkmıyor.Gizli aygıtları görüntüle açık zaten.Driverlari da kontrol ettim ama hala olmuyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • safademir kullanıcısına yanıt
    bilgisayarı bağlayın tekrardan bilgisayar ekrana bağlı iken yeniden başlatın bilgisayarı ardından kontrol edin tv gözükmesi gerekiyor.
    Denedim fakat olmadı.

böyle sorunlara gıcık oluyorum neden olmuyosun ki hemencecik demi

sormayı unutmuşum kullanılan bilgisayar laptop mu ?
    Valla bende gıcık oluyorum normalde pc den anlarım bu tarz sorunları kendim hallederim fakat bu sorunu çözemiyorum bi türlü.Evet laptop asus marka.

sizin sorununuz burda tv nin gözükmemesi ben olayı driver olarak düşünüyorum açıkçası windows ses hizmetlerinde de bir problem olabilir.
    Driverlari DDU ile silip tekrar kurdum.Windows ses hizmetlerini de resetledim. Her şeyi yaptım kısacası ama olmuyor.

Laptopu en yakın çöp kutusuna basket olarak fırlatma isteği çık aklımdan

Bilgisayar güncel mi ?

ekranı paylaşırken sadece tv de açık olacak şekilde paylaşmanızı önereceğim. iki cihazda kapalı iken bağlantıyı yapın ilk laptopu sonra tv yi açın birde böyle deneyin

Bu saate deneme yapamicam ama yarın ilk iş deneyip haber vericem teşekkür ederim.

rica ederim hocam sonuca göre devam ederiz
  • jack tam oturmuyor olabilir, bende de oluyor arada cihaza takıldı zannediyorum görüntü geliyor ses gelmiyor söküp tekrar tam oturana kadar ittiğimde oluyor. Otomatik olarak tv hoparlörüne geçer zaten yok eger geçmezse ses ikonuna tıkla orada pc ve tv hoparlörleri gözükür
  • Çok ilginç bir sorun bu. Bende de aynı sorun vardı, bilgisayar hdmi kablosu takılıyken düşmüştü, düşmeden önce ses gelip gelmediğini hatırlamıyordum ama muhtemelen bundan olmuştur diyordum. Sonra bir ara ubuntu kurdum, yine ses yoktu. Sonra bir gün ses ayarlarıyla oynanayayım dedim ubuntu'da, 5+1 ses seçeneğini seçince ses gelmeye başladı. Windows'da ise sürücüler bilmem neler, her şeyi denedim gelmiyor ses.

Grafik kartı 940mx. Bilgisayar casper.
  • Gıcık olduğum bir öneri olsa da imkanınız varsa başka bir kablo ile deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anduril25 kullanıcısına yanıt
    Doğru bi çözüm yolu ama başka bir kablom yok bide kabloyu başka pc de denedim oluyor yani kabloda sorun yok.

• lawbreaker kullanıcısına yanıt
    Bütün gücüm ile ittiriyorum ama olmuyor.

• Her şey olması gerektiği gibi ama olmuyor sinir oldum ablamın dandik bilgisayarı bile oluyor bu pc olmuyor gıcık oldum. Bilgisayarı hdmı ile televizyona bağlıyorum fakat görüntü geliyor ses gelmiyor Bilgisayarı hdmı ile televizyona bağlıyorum fakat görüntü geliyor ses gelmiyor

Ses çıkışı kısmında "hdmi ses aygıtı" diye bir seçenek çıkıyor mu?Bir de hdmi ses driveri yüklü mü?Yüklü olsaydı seçeneklerde çıkması gerekirdi.
  • Nickola Tesla kullanıcısına yanıt
    Yok çıkmıyor.Hdmi ses driverinin yüklü olup olmadığını bilmiyorum nasıl kontrol edebilirim.Realtek HD audio yüklü.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.