Merhaba arkadaşlar,bilgisayarımı kapatırken Başlat-Bilgisayarı kapattan.Bilgisayar,sanki reset atıyormuşum gibi hemen tekrar yeniden açılıyor.Nedeni nedir acaba?Bilgisi olan yorum yapsın.
arkadaşım önce power kablosunu kontrol et,sonra da bios'tan load setup defaults yap. eğer bu olmazsa üzülerek söylüyorum tehlikeli bi iş olan bios güncellemesini yapman lazım..
Bu bir virüs temizliğinden sonra olmuş olmalı windows dosyaları zarar görmüştür.
Aynı problemi geçen bir makinada yaşadım. Windows dosyalarını onaracaktık ama yeniden formatlayıp yüklemek daha kolay geldi. Seçim senin...
Üşenmiyorsan dostum en iyisi format bence..
formatla alakası yok hdd nin mbr si zarar görmüş tekrar partition oluşturması lazım zaten eğer batsector varsa o zaman anlaşılır.
HDD'de yeni bir bölüm oluşturmalısın, formata gerek yok. Eğer sorun HDD'de değil ise güç kaynağını kontrol et.
sayın arkadaşım eğer pc'in ağa bağlı ise ve de biosdan weak on lan sekmesi aktifse diğer bilgisayarların sana paket göndermesi yüzünden bilgisayarını kapatır kapatmaz ağ üzerinden yeniden açılıyor olabilir ....
biostan bir ayarı vardı ... öğrensem keşke
Biostan power managament setup (güç yönetimi) tan güç yönetimi ile ilgili ayarları kontrol et
Bu proglem bios gibi görünmüyor işletim sisteminden kaynaklanabilir. Senin kullanmış olduğun antivirüs ne? avast mı?
Ekran kartım bozulduğunda eski bir ekran kartı almıştım yeni ekran kartı gelene kadar driverini bulamadım ve aynı sorun bende de olmuştu.
kasada kaçak var arkadaşım şu şekilde kontrol et öncellikle anakartın arka tarafta aynalık var onu çıkar ordan şase alabilir yada vidaların takıldığı yerden şase alabilir aynı sorunu aynalıktan şase aldığı için çözmüştüm aynalık kısmını çıkartınca olay çözülmüşdü denemeni tavsiye edreim
arkadaşlar foxconn anakartta böyle bir sorun yaşıyorum hdd,dvdrom ve ekran kartını söktüm pc yi düğmeden kapatıyorum 5sn sonra tekrar açılıyor biosu default yaptım ama fayda etmedi varmı çözüm öneriniz?
selam sayın arkadaşlar onca yazıyı okudum ama hem sorucam hem eleştiri de bulunucam şimdi benim sorunum pc de win 7 w diger işletim sistemleri yukluyken sorun yok ama w8 yüklüyorum pc yi kapatinca sanki uyku moduna geçiyor ya kendiliginden açılıyor yada siz bi tusa yada mausa dokundugunuzda açılıyor simid eleştirimde şu okadar cevap varki çogu boşuna sanırım işletim sisteminden kaynaklandıgı kesingibi görünüyor ama hiç bitane iç açıcı cavap yok üzgünüm herkes kafadan yada başından geçen bi olayı anlatıp durmuş acil yardım edecek birileri varsa beklyoruz
Arkadaşlar Öncelikle Merhaba.Ben yeni üyye oldum ve bir çözüm buldum Benim hatam gibi görünüyor ama olsun bir paylaşayım :D. Ben XP kullanıyorum Söyle yapın : Başlat > Kapat > Yeniden başlat seçeneğini kapat seçenğine çeviriyoruz :). Neyse Teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme