Şimdi Ara

Bilgisayarı Kırmak Üzereyim YARDIM!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • işlemcin çok kötü ekran kartında kötüyle alırsın normal
  • Casperr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden asus toshiba değilde Casper 50 tane konusu var almayın aldırtmayın diye hiçmi araştırmadan alıyorsunuz ya
  • Gta vice cityi hayvan gibi kasıp hiç kasmıyo gördüğünüz gibi diyencilerden mi aldınız bu ne lae? Casper ne la asla almam. Toshiba op.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diyetli Tibbers

Neden asus toshiba değilde Casper 50 tane konusu var almayın aldırtmayın diye hiçmi araştırmadan alıyorsunuz ya

Toshiba var mutluyum ac3 bf3 highda oynuyorum lolde fps in 100 altına indiğini görmedim
  • BestSupport kullanıcısına yanıt
    Benimde sattelite var indirimden aldım on numara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diyetli Tibbers

Neden asus toshiba değilde Casper 50 tane konusu var almayın aldırtmayın diye hiçmi araştırmadan alıyorsunuz ya

Bana kalsa monster alıcaktıkm parada biriktirdim dediğim gibi annemler benden habersiz almış yoksa mosnter alıcaktım
  • O bilgisayarı sakla bence 30 yıl sonra antıka diye satarsın :D
  • terbiyesizlik bu casperın yaptığı, umarım batarlar inşallah iflas ederler başka bir şey demiyorum.
    -hem masaüstünde hem notebooklarda bi şey bildikleri yok.

kardeşim sende ilk bi öneri alsaymışsın ya? orada en başta sistem tavsiyeleri yazıyor..

win8 işletim sistemi + intel m.ö b820 işlemcin var.. ekran kartını koymamışsın koyma zaten o işlemcinin destekleyeceği ekran kartı yok çünkü.
    intel family bile değildir yani

600-700 liralık bi notebook ile anca twitter/facebook/dizimag/video takılabilirsin, başka bir şey bekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dead -- 14 Ağustos 2013; 23:54:50 >
  • 64 BİT İŞLETİM SİSTEMİ Dostum hiç vakit kaybetmeden 32 bit sisteme geç
  • casper mı ? Allah başka dert vermesin

Niye 32 bit?
    @n0fx
  • Dostum senin probleminin windows sürümüyle pek alakası yok işlemcide sorun ama içinin rahat etmesini istiyosan bence geç windows7'ye bi dene. Onda maksimum bu sistemle 30 hadi zorlayıp bi de ekstra fan alsan 35 fps alırsın tahminimce.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.