bu durumla birkaç sefer karşılaştım . 2 sinin nedeni modem di , 1 ride ses kartı. Tek aklıma gelen neden bu cihazların anakarta uyandırma sinyali gibi bişey gönderdiği . Hani hepimizin biosunda wake up seçenekleri varya . yok eth kartından yok modemden diye. Ben çözüm bulamamıştım malesef. Anakarların bu uyandırma özelliklerini iyi bilen bir arkadaşımızın yardımı olabilir gibi...
evet arkadaşlar waxx kardeşimizin tavsiye ettiği yöntemi uyguladım.bios'tan "power management setup" altından "PME event wake up" satırını "disable" yaptım, problem çözüldü. arkadaşlar bu mesele bir kaç günlük bir problem değildi. bu olay belki 6 ay önce başıma gelmiş ve çözemediğim için bugüne kadar onboard sesle idare ediyordum. artık 4 kanallı emektar ses kartımla devam edebilecem . herkese teker teker çok teşekkür ediyorum.
çözüldüğüne çok sevindim
bir kac yıl once benimde başıma gelmişti ama neden oldugunu cozememiştim.win98 de yapıyodu sanırım tam hatırlıyamıyorum we basıp bırakmayla olmuydu.dediğin gibi bir sure basılı tutunca kapanıyodu we o yontem saglıklı oluyodu.sonucta bilgisayarınızı kapatabilirsiniz yazısı cıkıyodu neyse hallettiğine sewindim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme