Şimdi Ara

bilgisayarı power butonundan kapatmanın sakıncası var mı?ÇÖZÜLDÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pci ses kartım takılı iken bilgisayarım sadece power butonundan kapanıyor (teknik yardım kısmında çare aradım ama bulamadım) .

1. pc yi daima power butonundan (5 saniye vs basılı tutarak) kapatmanın bir sakıncası var mı?

2. pci kartı söküp onboard ses'le devam edersem performans mı düşer sesin kalitesi mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kameraman -- 14 Kasım 2005, 20:35:27 >

• ses kalitesi düşer bu kesin ama

o şekil kapatmak ta sakıncalı yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkSidesOfMe -- 13 Kasım 2005, 21:09:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSidesOfMe

ses kalitesi düşer bu kesin ama

o şekil kapatmak ta sakıncalı yani
    1) power butonuna bas ve chek elini hemen bölece güvenli bi shekilde kapanır ama ööle 5 sn basılı tutunca güvenli olurmu bilmiorum..
    2)bu soru hakkında bi fikrim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roswell

1) power butonuna bas ve chek elini hemen bölece güvenli bi shekilde kapanır ama ööle 5 sn basılı tutunca güvenli olurmu bilmiorum..

Alıntıları Göster
    şimdi öle 5sn kapatmak kötü sakın yapma, bi kere basıp bıraksan sağlıklı şekilde kapanır.

2. soruna ise pci ses kartın ne? onboard ses kartı ne?onları bi söyle ona göre cvp verelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Roswell

Alıntıları Göster
    yaf kapama tuşuna bi kere bas sonra gitt

o kapanır kendi kendine nie dert ediosun ki

o şekilde zararlı özelliklede disk e zaararlı

• quote:

Orijinalden alıntı: korocop

şimdi öle 5sn kapatmak kötü sakın yapma, bi kere basıp bıraksan sağlıklı şekilde kapanır.

2. soruna ise pci ses kartın ne? onboard ses kartı ne?onları bi söyle ona göre cvp verelim

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: korocop

arkadaşım problemi teknik yardım kısmına detaylı bir şekilde yazdım. ama herhangi bir cevap gelmedi. onun için burada bu konuyu açtım. anakartım gigabyte ga 8id533+onboard ses, ses kartım c-media cmi8738 4 kanal.

• quote:

Orijinalden alıntı: number_oen

yaf kapama tuşuna bi kere bas sonra gitt

o kapanır kendi kendine nie dert ediosun ki

o şekilde zararlı özelliklede disk e zaararlı

Alıntıları Göster
    bilgisayarı kapat demek zor mu geliyor arkadaşım...bu şekilde kapatma zararlı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: msw

bilgisayarı kapat demek zor mu geliyor arkadaşım...bu şekilde kapatma zararlı...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: msw

zor gelmek ne demek? ben bilgisayarı kapat diyerek kapatmaya aşığım ama olmuyo be dostum. teknik yardım kısmında derdimi teferruatlı olarak anlattım. hatta bir kaç satır yukarılara bakarsan

• quote:

Orijinalden alıntı: kameraman

quote:

Orjinalden alıntı: msw

zor gelmek ne demek? ben bilgisayarı kapat diyerek kapatmaya aşığım ama olmuyo be dostum. teknik yardım kısmında derdimi teferruatlı olarak anlattım. hatta bir kaç satır yukarılara bakarsan

Alıntıları Göster
    adamın zamanı çok değerli başlat tan kapatmak zaman alıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ancora

Alıntıları Göster
    ya adam öle kapanmıo dio bilgim bi arıza var dio

quote:

Orjinalden alıntı: konsey06

• quote:

Orijinalden alıntı: 2fast4u

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: 2fast4u

quote:

problem değil dostum, ben 4-5 yıldır bu forumdayım. böyle cevaplarda geliyo sorularımıza.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 2fast4u

quote:

problem değil dostum, ben 4-5 yıldır bu forumdayım. böyle cevaplarda geliyo sorularımıza.

Alıntıları Göster
    Windows Xp de zararı yok.Test edilmiş ve onaylanmıştır.(Kendimde test ettim ayrıca Chip dergisinin editörleri tarafından test edilmiştir.)

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihhk

Windows Xp de zararı yok.Test edilmiş ve onaylanmıştır.(Kendimde test ettim ayrıca Chip dergisinin editörleri tarafından test edilmiştir.)

Alıntıları Göster
    1 kere zararı olmaz 2 kere zararı olmaz sizin yaptığınız 5 sn basıp şak diye kapatmak elektrik kesmeye eşdeğerdir ver zararı olduğu kesindir zararı olmayan olsa olsa basıp hemen çekmektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: bachree

1 kere zararı olmaz 2 kere zararı olmaz sizin yaptığınız 5 sn basıp şak diye kapatmak elektrik kesmeye eşdeğerdir ver zararı olduğu kesindir zararı olmayan olsa olsa basıp hemen çekmektir

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bahrikutlu

ama basıp hemen çekince de benim problem çözülmüyor. bilgisayar kapanır kapanmaz tekrar çalışıyor.

• quote:

quote:

ama basıp hemen çekince de benim problem çözülmüyor. bilgisayar kapanır kapanmaz tekrar çalışıyor.

Alıntıları Göster
    xp de hiç bir sorun olmuyor,devam et

• quote:

Orijinalden alıntı: 2000watts

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: 2000watts

asıl problemin çözülmesi hakkımı saklı tutarak böyle devam edeceğim artık.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 2000watts

asıl problemin çözülmesi hakkımı saklı tutarak böyle devam edeceğim artık.

Alıntıları Göster
    ZARARI VARDIR ALIŞKANLIK YAPAR
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Sanırım problem kapatmaktan değil, kapanınca açılmasında burda 5 saniye olayının gerisinde bir durum var onu bulmak lazım, evet üstadlar,
    quote:

Orjinalden alıntı: kameraman

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: fyilmaz

Sanırım problem kapatmaktan değil, kapanınca açılmasında burda 5 saniye olayının gerisinde bir durum var onu bulmak lazım, evet üstadlar,
    quote:

Orjinalden alıntı: kameraman

quote:

Alıntıları Göster
    bu durumla birkaç sefer karşılaştım . 2 sinin nedeni modem di , 1 ride ses kartı. Tek aklıma gelen neden bu cihazların anakarta uyandırma sinyali gibi bişey gönderdiği . Hani hepimizin biosunda wake up seçenekleri varya . yok eth kartından yok modemden diye. Ben çözüm bulamamıştım malesef. Anakarların bu uyandırma özelliklerini iyi bilen bir arkadaşımızın yardımı olabilir gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: waxx

bu durumla birkaç sefer karşılaştım . 2 sinin nedeni modem di , 1 ride ses kartı. Tek aklıma gelen neden bu cihazların anakarta uyandırma sinyali gibi bişey gönderdiği . Hani hepimizin biosunda wake up seçenekleri varya . yok eth kartından yok modemden diye. Ben çözüm bulamamıştım malesef. Anakarların bu uyandırma özelliklerini iyi bilen bir arkadaşımızın yardımı olabilir gibi...

Alıntıları Göster
    hımm akşam eve gider gitmez bir kurcalıyalım biosu. bu vesile biosu da iyice hazmedecez gibi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.