Arkadaslar sevgilim yaben yada bilgisayar dedi bende bilgisayar dedim dogrumu yaptım
hehe aynı durum bende de vardı bir ara ama ben her ikisini de idare ettim. şu aralar sorun kalmadı neyseki.
tek dostum encarta
hehehe önce bana da olacaktı neredeyse önce ps2 için sonra pc için kavga etmiştik ama sevdiği dizi oldu mu inadına arıyom o saatte sen internete gir aşkım diyo başka zaman ahiret sorusu soruyodu
birçok kişininde başına gelmiştir aynı durum ama bilgisayar mı sevgili mi dersen kesinlikle sevgili derim.Sonuçta onunla gezip tozucam, onunla konuşcam, onunla birşeyleri yaplaşıcam.İnsalık duygularımı onunla yaşıcamYanlış yaptın demiyorum o senin seçimin olmuş.Kızı sevmiyorsan üzülmemişsindir ama kızı seviyorsan ve bunu söylediysen hakikaten büyük yanlış yaptın..Durumu nasıl düzeltirsin(eğer seviyorsan) bilemem burada bunun uzmanları kaynıyor zaten.Sor sen onlar cevaplarlar
Durumu duzeltmeyi dusunuyorumaslında o anlık solemistim.
O zaman durumu izah edersin, bir anlık sinirle yaptım herşeyi dersin.Ama şunu sakın yapma, yalvarma kız milletine!eğer seviyorsa geri gelir zaten, geri gelmezse hiç sevmemiştir unutma!..
yaww bilgisayar kalıcıdır kızlar geçiçi...sende geçici olarak cevap verseydinn
hiç bi şeyimi bilgisayara değişmem heleki motor gibi konuşup iğrenç hareketlerde bulunan bi varlığa asla değişmem
quote:
Orjinalden alıntı: RohanRHu
Arkadaslar sevgilim yaben yada bilgisayar dedi bende bilgisayar dedim dogrumu yaptım
iyi yapmışsın kardeş bilgisayar gibisi varmı be
İkisi bir arada olmuyo mu?
Auhahah
Hak etmiş o da, içini ferah tut. İnsan kendisini bilgisayarla kıyaslarsa, kendisini o noktaya düşürmüş demektir. Sen de o noktada seçim yapmışsın sadece.
iyi işte istediğin an susturabilrsin bilgisayarı
istediğin an kurcalayabilirsin heryerini
doğru seçim
seni bilgisayardan mı kıskandı yani
quote:
Orjinalden alıntı: FixXxeR
seni bilgisayardan mı kıskandı yani
Böyle bir kasası vardır belki
(gerçek bu, böyle bir kasa var)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme