Şimdi Ara

Bilgisayarı Yeni Formatladım 2 Tarayıcı Açınca Donuyor Kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar masaüstü pc 5 gündür kasıyor
    youtube ve face book aynı anca açınca ses kesliyor takılıyor
    opera firefox google chrome denendi adobe flash player yüklü
    tüm driverlar son sürüm güncelledim
    işletim sistemi windows xp
    kasayı açtım komple bakım yaptım tozu çektim termal macun durumu iyi lütfen yardımcı olun
    2 sayfa açamıyorum sadece internt sayfasında değil bilgisayarda şarkı veya cpu yu %50 yi getircek uygulama açtıgımda kasıyor
    aşırı şekilde

p4 2 gb ram intel onboard ekran kartı bilgisayar dandik ama eskiden böle sorunum yoktu
    herhangi bir darbede almadı

Bilgisayarı Yeni Formatladım 2 Tarayıcı Açınca Donuyor Kasıyor

https://store.donanimhaber.com/fe/3e/16/fe3e160d93addbd91dfae63484a0dfa6.jpg < ana resim burdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozansusuz -- 27 Ocak 2014; 21:51:45 >

• yokmu yardımcı olcak yaaa
  • Driverları en güncel versiyona çekmeyi dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirreddot

Driverları en güncel versiyona çekmeyi dene

Son sürümleri yüklü zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birşey soracağım donma esnasında tarayıcımı donuyor yoksa tüm pc mi donuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnTECHa

birşey soracağım donma esnasında tarayıcımı donuyor yoksa tüm pc mi donuyor

Komple kasiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ozansusuz

quote:

Orijinalden alıntı: AnTECHa

birşey soracağım donma esnasında tarayıcımı donuyor yoksa tüm pc mi donuyor

Komple kasiyor

görev yöneticisi dahil açılmayacak derecede kasıyorsa alabildiğin en önceki saate sistem geri yükleme yap bendede aynı sorun olmuştu ,driverlardan biri yanlış yüklenmiş olabilir ben bu şekilde çözmüştüm sorunumu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ah ah benimde p4 lü bir pc m vardı flash ile alakalı bir şey açınca cpu %100 olurdu ve donardı bence sizin terfi etme zamanınız gelmiş
  • Ben Firefox kullanıyorum ve bu tarz sorun yaşayan bir arkadaş daha vardı. Görev yöneticisinden firefox.exe'nin ne kadar veri kullandığına bir bakın. Normalde 200-250 bin K arasında olmalıdır. Video oynattığınızda da FlahPlayer max. 100 K olmalıdır. Bu değerlerin üstündeyse kasması normal.

Bir diğer tahminim virüs olabilir. Benim başıma virüs yüzünden bu tarz olaylar gelmişti. Görev yöneticisinde svchost.exe'nin kullandığı değerlere bakın eğer yüksek bir değer varsa virüs olma ihtimali yüksek.

NOT: svchost.exe sistem dosyasıdır. Görev yöneticinde birden çok svchost.exe görebilirsiniz.
  • Bence 2 Tarayıcı Açma
  • Arkadaşlar pcyi formatladım diyorum neden sistem geri yükleme yapım virüs yok sistem yeni ₺tarattırıp baktım yokmu yardımcı olucak
    2 tarayıcı açmıyorum 2 sekme açıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Core.

Ben Firefox kullanıyorum ve bu tarz sorun yaşayan bir arkadaş daha vardı. Görev yöneticisinden firefox.exe'nin ne kadar veri kullandığına bir bakın. Normalde 200-250 bin K arasında olmalıdır. Video oynattığınızda da FlahPlayer max. 100 K olmalıdır. Bu değerlerin üstündeyse kasması normal.

Bir diğer tahminim virüs olabilir. Benim başıma virüs yüzünden bu tarz olaylar gelmişti. Görev yöneticisinde svchost.exe'nin kullandığı değerlere bakın eğer yüksek bir değer varsa virüs olma ihtimali yüksek.

NOT: svchost.exe sistem dosyasıdır. Görev yöneticinde birden çok svchost.exe görebilirsiniz.

İşlemci uzerindeki fanı sokup içini temizlemiştim 3gğn önce taktım geriye ne olduysa bundan sonra oldu kasmalar ??

• quote:

quote:

Ben Firefox kullanıyorum ve bu tarz sorun yaşayan bir arkadaş daha vardı. Görev yöneticisinden firefox.exe'nin ne kadar veri kullandığına bir bakın. Normalde 200-250 bin K arasında olmalıdır. Video oynattığınızda da FlahPlayer max. 100 K olmalıdır. Bu değerlerin üstündeyse kasması normal.

İşlemci uzerindeki fanı sokup içini temizlemiştim 3gğn önce taktım geriye ne olduysa bundan sonra oldu kasmalar ??

Temizleme işlemini kendiniz yapmanız sorun oluşturmuş olabilir. Donanımsal konudan anlayan birine yaptırsaydınız.

• quote:

quote:

quote:

Temizleme işlemini kendiniz yapmanız sorun oluşturmuş olabilir. Donanımsal konudan anlayan birine yaptırsaydınız.

Iş lemi üzerindeki fanı iyi takamadıgım için yapıyor tamam için tekrar yardımcı olurmusunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Anlayamadım ne konuda yardımcı olacağım ?

İnternetin kasma sorunu ise dediğim gibi Görev yöneticisinde kullandığı verilere bir bakın eğer çok yüksek ise intertte bunun için çözümler mevcut.
  • servıs pack dosyaları yuklu olmaya bılır bundan dolayı da bılgısayar normalın alt degerlerın de ıslev yapar. eğer yüklü ise de slim drivers yukleyıp bu program ıle drıverlerınızın guncellıgını tekrar kontol edın. ayrıca kullandığınız virüs programı varsa devre dışı bırakıp guvendiğiniz forumlarda gezinti yapın eğer donma olmuyorsa bundanda kaynaklı olabilir. ie de sorun ve temizleme içinde cclenar yukleyıp geçmişi temizleyip sorunları çöz seçeneğindende azda olsa hata ayıklar.
  • quote:

Anlayamadım ne konuda yardımcı olacağım ?

İnternetin kasma sorunu ise dediğim gibi Görev yöneticisinde kullandığı verilere bir bakın eğer çok yüksek ise intertte bunun için çözümler mevcut.

teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.