Şimdi Ara

bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra ekran kartı driveri siliniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

MICRO-STAR INTERNATIONAL CO..,LTD MS-7253

Onboard ekran kartı için driveri sorunsuz bir şekilde kurdum fakat sorun hala devam ediyor bilgisayarı resledikten sonra driveri tekrar yüklemem gerekiyor.

Not : deep freeze türü programlar yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmallCoder -- 2 Ağustos 2011; 14:23:29 >

• sorun ekran kartında olabilir çünkü bir driverin kendi kendine silinmesi normal değil büyük bir ihtimalle ekran kartında sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇILGINÖMER

sorun ekran kartında olabilir çünkü bir driverin kendi kendine silinmesi normal değil büyük bir ihtimalle ekran kartında sorun

Sanırım tam olarak okumadınız ekran kartım yok.ramdan kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 32Ciqi

quote:

Orijinalden alıntı: ÇILGINÖMER

sorun ekran kartında olabilir çünkü bir driverin kendi kendine silinmesi normal değil büyük bir ihtimalle ekran kartında sorun

Sanırım tam olarak okumadınız ekran kartım yok.ramdan kullanıyorum

sen ram danmı görüntü alıyorsun
  • quote:

başlıktaki gibi sorunum arkadaşlar ekran kartım arızalıydı bir tanıdık ram'a bağladı ekran kartını o herşeyi ayarlamştı ben kendm format atarsam diye driverleride ydekleyip flash a koydu bana verdi ben format attım bu ekran kartı driverlerini yükledim fakat pcyi kapatıp açınca ekran kartı driverimi tekrar yüklemem gerekiyor

Not : deep freeze türü programlar yok.

Ekran kartını ram'e bağlamak ne demek? Ekran kartınız arızalanmış olabilir. Belki anakartınız'da onboard ekran kartı mevcuttur akradaşınız onu biostan aktif hale getirmiştir. Anakart marka ve modelinizi söylebilir misiniz bana?
  • Ekran kartını kullanmadığın için olabilirmi?
  • driver onboard ekranı görmemiş olabilir oyuzde bu sorun olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arzalı olan ekran kartının driverini yüklersen görmez tabi ve silinebilir sen şu an onboard ekranı kullanıyorsun
  • arızalı olan ekran kartının driverini yüklemiyorum arızalı olanı kasadan çıkarıp attım zaten.
  • quote:

arızalı olan ekran kartının driverini yüklemiyorum arızalı olanı kasadan çıkarıp attım zaten.

Ram'den görüntü almak diye birşey yok. Öncelikle bunu kafanızdan siliniz. Ekran kartı takılı değilse, anakartınızla bütünleşik ekran kartını kullanıyorsunuzdur. Eğer bana marka ve model belirtirseniz, size driver konusunda yardımcı olabilirim.
  • bilmiyorum ama sorun donanımsal
  • onboard ekran kartı driver ını kurmaya çalışıyorsan doğru sürücü kurmalısın bu yüzden de anakart modelini söylemen lazım çok zor birşey değil.
  • pcnizde deep freze veya benzeri bir program yuklumu sorun bundan kaynaklanabilir
  • 1:google a git
    2:cpu-z yaz ve ara
    3:ilk bulduğun yerden indir
    4:next e basarak kur
    5:programı aç
    6:programın üstünde mainboard yazar oraya tıkla
    7:screen shot çekip burda paylaş
    8:bu saydıklarımın hepsini yap
    9:bizde yardım edelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alito

onboard ekran kartı driver ını kurmaya çalışıyorsan doğru sürücü kurmalısın bu yüzden de anakart modelini söylemen lazım çok zor birşey değil.

quote:

Orijinalden alıntı: CCeVViKK

pcnizde deep freze veya benzeri bir program yuklumu sorun bundan kaynaklanabilir

Hayır deep freze veya benzeri program yok.

quote:

Orijinalden alıntı: McGhoosT

1:google a git
    2:cpu-z yaz ve ara
    3:ilk bulduğun yerden indir
    4:next e basarak kur
    5:programı aç
    6:programın üstünde mainboard yazar oraya tıkla
    7:screen shot çekip burda paylaş
    8:bu saydıklarımın hepsini yap
    9:bizde yardım edelim

• onboard Yani eski driverlirin indirmeyi dene veya programlardan butun ati dosyalarini sil pc resetle tekrar Kur sorun hala devam ederse pc geri yukleme yap eski tariklerin birinden
  • formatladıktan sonra böyle oldu eski tarihe yükleyemem yani ati ye ait hiçbir dosya yok.
  • onboard driverlerini sil demek istedim driverelerin hepsini olmassa tekrar format at
  • silip tekrar denedim olmamıştı zaten.
  • Virus koruyucun varsa o siliyor olabilir kaldir dene birde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.