Şimdi Ara

Bilgisayarı Açınca Ekran Gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
50
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün saat 22.30 gibi bilgisayarımda oyun oynarken birden ekran dondu, mouse dahil, 10 dakika bekledikten sonra bile hiçbir şekilde kendine gelemedi. Ben de düğmesine basılı tutarak kapadım ve geri açmaya çalıştım ancak bu sefer de bilgisaya çalışsa bile ekrana görüntü gelmedi. Hatta düğmeye bastıktan sonra 1 saniye sadece fareye ışık veriyor daha sonra faremde ki ışıkta kayboluyor. SSD'ye kuruluydu Windows ekstra olarak hard disk takılıydı oyunlar için, RX 580 4 GB ekran kartı ve i3 9100F işlemciye sahip. Sizce sorun nereden kaynaklanıyor düzeltilebilir mi? Yoksa artık vadesi dolmuş mu?

• kasanın güç kablosunu psudan çıkart. bios pilini çıkart. açma tuşuna 20sn kadar basılı tut. pili tak kabloyu tak dene

• potti34 P kullanıcısına yanıt

denedim ancak sonuç alamadım hala aynı

• Hylos34 H kullanıcısına yanıt

ramleri söküp tek dene slotları olmuyorsa ve fanlar dönüyorsa başka bir ekran karrtıyla denemen lazıım

ramlerden bir tanesini sökünce bilgisayar açıldı sorun ramden mi kaynaklanıyor yoksa slotundan dolayı mı?

• Hylos34 H kullanıcısına yanıt

takılı olan rami diğer slota tak açılmıyorsa slottan olabilir açılıyorsa ram kaynaklı olabilir. rami başka pc de deneyince anlaşılır

teşekkürler çıkardığım rami kulak çöpüyle temizledim çok toz toplamış yeniden taktım ve bu şekilde de açıldı sağolasın hocam ram toz topladığı içinmiş slotta veya ramde sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hylos34 -- 14 Mart 2025; 20:48:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.