Şimdi Ara

Bilgisayarı Açamıyorum ( Mavi Ekran )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Power tuşuna basıyorum mavi ekranda sürekli CRITICAL_PROCESS_DIED hatası çıkıyor ve bilgisayar kendini yeniden başlatıyor. Ne yaptıysam düzelmedi pek bir şey de yapamadım zaten. Sistem geri yükleme çalışmıyor, bilgisayarı sıfırlama çalışmıyor. Hata ayıklama çalışmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum.
    Bilgisayarı Açamıyorum ( Mavi Ekran )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-833FC2573 -- 2 Mayıs 2019; 14:46:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ramleri çıkarıp tek tek takman gerek...

onun dışında güvenli kipe erişebiliyorsan sürücülerin hepsini kaldırıp güncel olanları kurman gerekebilir.
  • Hiç bir şey yapılamıyorsa recovery tuşu varsa basarak baştan kurulum yapılabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam güvenli moda girmeyi deneyince de mavi ekran veriyor. Bu olaydan önce Yerel Disk C de olması gerekenden çok daha az boşluk vardı ben de bir şeylerden şüphelendim ve bilgisayarı yeniden başlattım. Bilgisayarı yeniden başlatırken bu olayla karşılaştım. Şimdi hiç açılmıyor, ramleri takıp çıkarınca düzelecek midir?

• Denedim hocam olmuyor malesef, teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-833FC2573

Hocam güvenli moda girmeyi deneyince de mavi ekran veriyor. Bu olaydan önce Yerel Disk C de olması gerekenden çok daha az boşluk vardı ben de bir şeylerden şüphelendim ve bilgisayarı yeniden başlattım. Bilgisayarı yeniden başlatırken bu olayla karşılaştım. Şimdi hiç açılmıyor, ramleri takıp çıkarınca düzelecek midir?
    bir ihtimal düzelecektir..

çünkü sorun donanımsal bir arızaya benziyor. büyük ihtimal ya diskte yada ramlerde birşey var.
  • CRITICAL_PROCESS_DIED Mavi Ekran Hatalarının Nedenleri
    -Hatalı yapılandırılmış, eski veya bozuk aygıt sürücüleri. (son derece yaygın)
    -Son Windows ile ilişkili yazılım değişikliğinden (yükleme ya da kaldırma) kaynaklanan, Windows kayıt defterinde bozulma.
    -Virüs ya da kötü amaçlı yazılım Windows dosyasını ya da ilişkili Windows Operating System program dosyalarını bozmuş.
    -Yeni donanım takıldıktan sonra sürücü çakışması.
    -Windows Operating System ile ilişkili yazılım ya da sürücü yükledikten sonra hasar görmüş veya kaldırılmış sistem dosyaları.
    -Bozuk HDD
    -Bozuk Ram

CRITICAL_PROCESS_DIED mavi ekran hataları çeşitli donanım, bellek, sürücü veya yazılım sorunlarından kaynaklanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIBurkiII -- 12 Mayıs 2019; 21:34:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc açılırken beyaz ekran!!!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Format atmayı deneyin. Eğer format sırasında yine mavi ekrana düşerse ram yada hdd sıkıntılıdır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.