Şimdi Ara

pc açılırken beyaz ekran!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
14.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pc daha açılmadan birden ekran bembeyaz oluyor

• aynı hata bende de var eğer windows açıldıktan sonra masaüstüne gelmeden beyaz ekran geliyorsa.ctrl+alt+del yap exploreri sonlandır,çalıştıra gir explorer.exe yaz sorunsuz çalışıyor da neden olduğunu bende çözemedim hala bilen varsa yazarsa sevinirim
  • virüsten kaynaklandığını hiç sanmıyorum. Tahminimce daemon tools kullanıyorsunuz. Sistem açılışında başlatılan bazı programlar nadiren bu sorunu çıkartabiliyor.

Çözüm:

1-arama kutusuna msconfig yazıp enter tuşuna basın.
    2-Hizmetler sekmesine tıklayın, daha sonra Tüm Microsoft hizmetlerini gizle seçeneğini aktif edin.
    3-Tümünü Devre Dışı Bırak düğmesine tıklayın. Başlat sekmesine girip, oradakilerin de tümünü devre dışı bırakın.
    4-Tamam a basıp bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Bu, sorununuzu büyük ihtimalle çözecektir.
  • Arkadaşlar bilgisayarım açıldıktan sonra beyaz ekran geliyo galiba ban yemişim ctr+alt+delete yaparak bilgisayarı anca öyle açabiliyorum napcağımı bilmiyorum bilgisi olan nolur yardım etsin !!
  • arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var pc yeni topladım parçalar 0 alındı vatandan ekran kartı zotac gtx680 amp edition anakart asus v maximus extreme işlemci 3770k vs sistem kurdum ekran kartı driverinı yükleme den görüntü var driver yükledikten sonra reset atıyor ekran siyah açılışta ekran var ama tam windows geleceği zaman siyah acaba ne olabilir monitör 18.5 " lcd samsung 5 yıllık monitör

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NewLiFe61

arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var pc yeni topladım parçalar 0 alındı vatandan ekran kartı zotac gtx680 amp edition anakart asus v maximus extreme işlemci 3770k vs sistem kurdum ekran kartı driverinı yükleme den görüntü var driver yükledikten sonra reset atıyor ekran siyah açılışta ekran var ama tam windows geleceği zaman siyah acaba ne olabilir monitör 18.5 " lcd samsung 5 yıllık monitör

Pc açılırken anakart modeli vs gözüküyor değil mi ? ama tam windows ekranı geleceği vakit siyah beyaz ekran yanıp sönüyor sanırım aynı sorun bendede var ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furi544 -- 6 Eylül 2015; 11:05:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar mavi ekran veriyor
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.