Bildirim
BİLGİSAYAR AÇILIRKEN EKRAN KARARIP GELİP GİDİYOR,NEDEN ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
aynı sorun hp 6510 da da var çözemedim. -
ekran kartının güncel driverlarını yükleyin. -
Hepsinde oluyormu bilmiyorum ama çoğunda oluyor. Fakat bir zararı yok. Çoğu HP aynı şekilde açılıyor. Belki zararı vardır HP'ye sormalı! HP yazıyorsa herşeyinden zarar gelebilir. -
Arkadaşlar bahsettiğiniz ilk açılışta masaüstündeyken ekranın gidip gelmesi benim f505ea da da oluyor ama bu sadece HP ye özgü değil. Vista işletim sisteminin bir sonucu. Çünkü ben kendi makineme XP kurdum birçok kez ve bu ekranın gidip gelmesi olmuyor XP de. Ayrıca toplam 3 farklı ACER modeli kullandım Vista lı kısa süreliğine, hepsinin açılışında aynı ekran gidip gelmesi oluyor.
Yani bence bu ekran gidip gelmesi Vista ya özgü bir durum. Bilgisayar problemi değil.
Not: Zaten bu ekranın gidip gelmesi tam açılışı bayağı bir geciktiriyor. Benim NOD32 ve Wireless bu gidip gelmeden sonra çalışıyor. Ben ilk başta buna Vista Kenar Çubuğnun yolaçtığını düşünmüş ve kenar çubuğunu kapatmıştım ama gidip gelme ve geç açılma hala devam ediyor. Her ne kadar bu gidip gelmenin sebebi kenar çubuğu görünmese de o kaldırdığım günden beri kenar çubuğu kullanmıyorum.
Bu olayın Vista kaynaklı olduğunu tahmin ediyorum ama tam olarak neden olduğunu bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtgkce -- 3 Şubat 2008; 15:08:04 >
-
Masaüstü kararıp gidiyorsa sorun yok Benim Vista lı Hp de de aynı şey oluyor.. -
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?lang=en&cc=us&prodTypeId=321957&prodSeriesId=3355650&prodNameId=3355661&swEnvOID=2094&swLang=8&mode=2&taskId=135&swItem=ob-54649-1
yarın bunu yükleyip bir deneyeceğim bakalım nolcak.
-
quote:
Orjinalden alıntı: pat
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?lang=en&cc=us&prodTypeId=321957&prodSeriesId=3355650&prodNameId=3355661&swEnvOID=2094&swLang=8&mode=2&taskId=135&swItem=ob-54649-1
yarın bunu yükleyip bir deneyeceğim bakalım nolcak.
Sonuç alabileceğini sanmıyorum ama burada yazarsın sonucu.
-
problem ekran kartının sürücüsünün eski olmasından kaynaklanıyordur büyük ihtimalle, bence vista ile pek alakası yok.. evet doğru vista açılırken görüntüyü hemen getirmiyor, ekran biraz siyah kalıyor ama gelip gitme yapmıyor çoğu zaman.. -
Bu sorundan kurtulunamıyor arkadaşlar. HP ile de görüştüm bana sürücüleri güncelleştirtti ama gene aynı...bulan eden olursa buraya yazsın lütfen, bir de hp'ye arıza kaydı açtım , herkes açarsa belki bir update çıkarırlar... -
Beyler ekran açılıp kapanması arkadaşımdada oluyordu g1s di makinesi bu performansla alakalı birşey uğraşmayın boşuna monsterın 8800gtx ekran kartı olan modellerin de olmuyor bide dellin oyun laptopu hız canavarlarında olmuyor -
unutmadanwww.sordum.com a girerseniz orda vista speed var çook yararı oluyor -
Bende de Hp Pavilion 6560 var ve aynı sorun sürüyor Vistadan kaynaklandığı kesin bu gidip gelmelerin:( -
www.sordum.com Bu site güvenilir bir site mi? üye olmadan hiç bir download'a izin vermiyor -
çok güvenilir bir site emin ol -
Arkadaşlar ben bu sorun Vista kaynalı, bilgisayarla, sürücüyle alakası yok demiştim ama 1 saat önce otomatilk güncelleştirmelerle isteğe bağlı Go 6100 ekran kartımın sürücü güncelleştirmesi geldi ve kabul edip yükledim.
Artık bilgisayar açılışında ekran gidip gelmiyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X