Merhaba Sayın DH ailesi yılların emektarına yeni bi duruş, yeni dokunuş getirmeyi düşünüyorum. (Bu arada bende GTX 760 var bana yetiyo şimdilik)
Şimdi şu anda bende i5 750 var 1156 soket fakat öğrendiğim kadarıyla bu soketler artık satılmıyormuş bu yüzden foxconn h55mxv 'den de vazgeçmek durumun da kalıyorum değil mi ? (yanlışım varsa düzeltirsiniz)
ben sadece fiyatlara bakarak kendimce bilgisiz olarak şöyle birşey yaptım
Not:Teknobiyotik pc sihirbazından yaptım fiyatlar oraya göre.
İşlemci
Intel Core i5 4690 3.5GHz Cache LGA 1150 1024,75 TL -------------------------------------------------- Ana kart
Akasa Venom A10 Intel/AMD Uyumlu Sıvı Soğutma Sistemi (AK-LC4001HS01) 273,62 TL ------------------------------------------------
Toplam: 1770,71 TL
Şimdi bu yaptığım sistem uyumlumu, güzelmi; ya da bana ne önerirsiniz bunun yerine şunu al daha iyi performans alırsın V.b görüşlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Neden güncel sisteme geçmek yerine 4. Nesil tercih ettiniz? Sifirini satan bile kalmadi gibi birşey. Elinizdeki işlemci ekran kartiniz için gayet yeterli zaten pek bir fps kazanciniz olmayacaktir. Bence islemci ama kart ram deisecekseniz yeni cikacak amd islemcileri bekleyin eli kulaginda zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Daha uygun fiyata daha iyisi var, bence bir düşün bunu.
hocam bilmediğimden gerçekten bilgisizim yukarıda da belirttiğim gibi o yüzden yardım istiyorum peki dediğiniz işlemciler ne kadar fiyatlar hakkın da bilginiz var mı