Şimdi Ara

bilgisayarımı nasıl hızlandırabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir bilgisayar aldm bilgisayarı iki üç ay oldu özellikleri resimde var fazla hızlı değil gta4 nfs the run oynarken kasmalar oluyor hızlandırmak için neler yapabilirim? ramini arttırabilirmiyim? önerilerinizi bekliyorum.
    Şimiden teşekkürler.
     bilgisayarımı nasıl hızlandırabilirim bilgisayarımı nasıl hızlandırabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadboyy -- 23 Haziran 2016; 1:03:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilginç kasmaması lazım.
  • uğraşma o oyunları en düşük ayarlarda oynamaya bak. Laptop yanlış anlamadıysam, ram alacaksan deneyerek al uymayabilir her ram ama fazla bir artış olmaz bir de başka ekran kartı var mı sadece onboard mı var?
  • Evet rami de arttırmak istiyorum
    öğrendiğim kadarıyla ben ekran kartını değiştedeğiştiremiyorum
    Laptot asus x553sa hayır başka ekran kartım yok mesela gta4 oynarken cpu %100 gosteriyor ama bellek %20 falan yani sıkıntı ekran kartında boşuna 1.600 bayıldım bu bilgisayara

• Laptop
    işlemcin Celeron
    Ram 2 GB
    Harici ekran kartın yok. Onboard Intel HD graphics var.

Dolayısıyla GTA 4 gibi oyunda kasması gayet normal.

Bu laptopu hızlandırabilir misin ? Bence hayır. En fazla ram takviyesi yaparsın ama bir nebze hız artışı hissedersin. Sonuçta işlemcin ve ekran kartın yetersiz. Özellikle Celeron işlemci gerçekten vasat bir işlemci.

Son olarakta eğer bu laptopu 1600 TL'ye yeni aldıysan acilen iade et.

1600 TL'ye yeni nesil Core i3, veya i5 Nvidia Ge Force ya da AMD ekran kartı olan laptoplar mevcut.
  • Malesef geri iyade edemem laptopu alalı 3 ay oldu geri alıcaklarını sanmıyorum rami arttırmamı önerirmisin peki yoksa yapıcak bişey yok mu

• Ram arttırmak boşa masraf. Ekran kartı önemli olan ki o da sende yok. Hızlandıramazsın ne yazık ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistemi nasıl toplyabilirim?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki yapacak bişey yok yardımlarınız için teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.