Şimdi Ara

bilgisayarım 1 ay dır sürekli kitlenmeye başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Pc_Modding34

quote:

Orijinalden alıntı: princelingtr

şu an yine eskisi gibi 2 dak 10 dak 30 dak da bir ekran tekrar kitleniyor

Laptop'unun içini temizle.Temiz bir Windows 7 Ultimate kur.

hocam leptopu daha ne kadar temizliyebilirimki boyaları mı sökeyim :)
    ve dediğim gibi şu an içinde temiz windows 7 war..
  • Arkadaşım hiç boş yere format atıp durma. Bir de Windows 7 Ultimate kur denmiş, ne alakası var anlamadım? Arkadaşım sen ne yap biliyor musun?

1- Bulabilirsen işlemcini değiştir, soket yuvası aynı olan başka bir işlemci ile dene. Sorun devam ederse, ister teknik servise götür tamir edilsin, ister satabiliyorsan sat, ister tavan arasına kaldır.

2- Öncelikle teknik servise de bırakabilirsin; sorun neymiş tespit edilsin, kaç paraya yapılırmış bakılsın. Yapılırsa problemin yeniden nüksetme ihtimali nedir, bunları öğren. Garanti de veriyorlar mı, bunları öğren. Çok yüksek fiyat isterlerse (250-300-350 gibi) garanti iste. Bu şekilde teknik servistende yardım alabilirsin.

Sorunun bizi aşıyor. Buradan cevap istemeye devam edersen; PES'i yeniden kur, ekran kartını yeniden kur, PC'ne format, XP kur, Vista kur gibi cevaplar almaya devam edeceksin. Buradan cevap bekleyerek vakit kaybetme bence. Umarım sorunun hallolur, bol şans...

• quote:

Orijinalden alıntı: Blu_Ray

Arkadaşım hiç boş yere format atıp durma. Bir de Windows 7 Ultimate kur denmiş, ne alakası var anlamadım? Arkadaşım sen ne yap biliyor musun?

1- Bulabilirsen işlemcini değiştir, soket yuvası aynı olan başka bir işlemci ile dene. Sorun devam ederse, ister teknik servise götür tamir edilsin, ister satabiliyorsan sat, ister tavan arasına kaldır.

2- Öncelikle teknik servise de bırakabilirsin; sorun neymiş tespit edilsin, kaç paraya yapılırmış bakılsın. Yapılırsa problemin yeniden nüksetme ihtimali nedir, bunları öğren. Garanti de veriyorlar mı, bunları öğren. Çok yüksek fiyat isterlerse (250-300-350 gibi) garanti iste. Bu şekilde teknik servistende yardım alabilirsin.

Sorunun bizi aşıyor. Buradan cevap istemeye devam edersen; PES'i yeniden kur, ekran kartını yeniden kur, PC'ne format, XP kur, Vista kur gibi cevaplar almaya devam edeceksin. Buradan cevap bekleyerek vakit kaybetme bence. Umarım sorunun hallolur, bol şans...

hocam klavyenize sağlik aynen öyle bende dediklerinizi yapıcaktım....
    format atmayla alakalı bişey deil tabi ki de driver da deil çünkü zaten format atılmıyor atarsam yine donar ve bu sefer de açılmıyacak alakası yok zaten onun farkındayım

en garanti yol dediniz gibi uzman bir teknik servis ve tamir için garanti veriyorlar mı
    en iyi ihtimal bu zaten
    1-satma gibi bir niyetim yok ...
    2-en iyisi tavan arası
    3-ya da 5 ay 1 yıllık garanti şartı(100tl den fazla olmamak şartı ile :) )

yardımlarınız için teşekkürler
    kolay gelsin.....

• hocam şu yorumunuz 10 numara çok beğendim :):)

• quote:

Orijinalden alıntı: princelingtr

hocam şu yorumunuz 10 numara çok beğendim :):)

Umarım sorununu en ucuz yoldan çözebilirsin:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blu_Ray -- 6 Ağustos 2012; 1:53:42 >
  • aynı sorun benim 6 senelik yadigar da da var format dahi atamamaya başladım ilk 15/20 dakika çalıştıktan sonra bir şekilde donuyor.Hiçbir şekilde komutlara cevap vermiyor kapatma eylemi dahil anca resetle kapatabiliyorum.Sizin makinenin akibetini son olarak öğrenebilir miyim ne yaptınız...?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.