Şimdi Ara

Bilgisayarım 1 tane ramı göstermiyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün yeni hdd taktım.Sonra açtım bilgisayarı not cablo felan siyah yazıyla bazı yazılar çıktı.Harddiski görmüyomuş diye.Sonra baktım biostan hdd yi görüyor.Belki ramda sorun vardır diye 2 ramım var 2şer gblik.Çıkardım taktım felan olmadı.Sonra format cdsini taktım.Diske windows yüklenmemiş yükledim windowsu açıldı.Sonra cdyi yüklerken yanlışıkla 32 bit diyemi yüklemişim diye baktım.64 bit yüklemiştim ancak ramlara baktığım zaman 2gb ram diye gözüküyodu 4 gözüküceğine.Çıkarıp taktım felan olmuyor lütfen yardım edin.Bir kerede birisini çıkarıp 1 tanesini bıraktım.Ekrana görüntü gelmedi.Bu sefer farklıyı denedim gene birisini bıraktım bu sefer bipbip bipbip ara ara ses gelmeye başladı yardım edin şuan 2gb ram var.

Arkadaşlar yeni bir şey keşfettim
    Bilgisayarım 1 tane ramı göstermiyor yardım

yürüt mb tarafına bakın orası 3950 diyor.Benim ramım 3.90 veya 3.80 di zaten normal olanı kullanılabilir miktar diyodu.Bu görev yöneticisinin olduğu taraf ram tarafımı eğer öyleyse Bilgisayarım 1 tane ramı göstermiyor yardım

Bu resimde neden 2gb gösteriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gg1237gg -- 31 Aralık 2017; 19:57:48 >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RAM'lardan birini veya bilgisayarınızdaki RAM slotlarından birini bozdunuz büyük bir ihtimalle.
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Ram slotları tamir edilemez değil mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.