Bildirim
Bilgisayarım Açılmıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kisa devre oluyodur belki.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kısa devre olup olmadığını ve ya güç kaynağımda sorun mu var nasıl anlayabilirim ? -
Onu anlamanın tek yolu çalışan başka parçalarla denemek. -
Teşekkürler cevaplarınız için -
kisa devre bazen kasa nedeniyle olur uzay montaj yapip dene birde.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim deneyince buraya yazarım -
Uzay montaj yapmak için bilgisayarımı sökünce farkettim. 4 adet kondansatörüm şişmiş durumda. Bu durumda ne yapmalıyım ? Değiştirtmeli miyim ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korkunçlu Karı -- 25 Ekim 2015; 10:14:02 > -
Cevap veren herkese teşekkür ederim. Anakartimdaki kondansatorler şişmiş onları degistirttim sorun çözüldü makinem sorunsuz calismakta.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bişey sormam lazım acilen windows updatei güncelledim pc yeniden başlatılıyor dedi Aşama5/5 Windows güncelleştirmeleri yapılandırılamadı Değişiklikler geri alınıyor. Bilgisayarınızı kapatmayın. yazılı birşey çıkıyor ve gitmiyor napabilirim bi yardımcı olurmusunuz -
Bana windows 10 da olmuştu denk mi geldi bilmiyorum açılırken escye bastım bi kaç kere atladı orayı -
quote:
Orijinalden alıntı: gebert65
Arkadaşlar bişey sormam lazım acilen windows updatei güncelledim pc yeniden başlatılıyor dedi Aşama5/5 Windows güncelleştirmeleri yapılandırılamadı Değişiklikler geri alınıyor. Bilgisayarınızı kapatmayın. yazılı birşey çıkıyor ve gitmiyor napabilirim bi yardımcı olurmusunuz
update ederken sorun cıkmıs olabilir.yeniden başlat bilgisayarını geri yükleme noktası varsa geri yükle düzelebilir... -
...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X