Şimdi Ara

bilgisayarım açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba 2 gun önce pubg oynuyordum oyunu alt taba aldim sonra siyah ekran oldu gorev yoneticisini acmaya calistim olmadi alt f4 yapmayı denedim olmadi ben bilgisayarın dugmesinden kapattim geri acmaya calistigimda casper yazisi uzun sure kaldi saatlerce bekleyisin ardindan bisi olmayinca kurtarma seceneklerine girdim sistem geri yukleme yaptim hard disk hatali o yuzden yapilamiyor dedi sonra bilgisiyari sifirla dedim ayni seyi ona dedi baslangin onarma dedim oda bilgisiyari yeniden baslatti ama hic bi deisiklik olmadi ne yapmam lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hard diski taratın, komut istemine girin kurtarma ekranından. Chkdsk/r diyio sistemin olduğu diski taratın, güvenli mod açıyorsa Hard disk sentinel ile bakın diskin durumuna. Arızalanmış olma ihtimali var.

• Laptop mu kasa mı ?

Siyah ekran tamamen mi siyah (elektrik kesik gibi )yoksa herhangi bir şekil ışık var mı
  • laptop casper yazisi uzun sure kaldiktan sonra ya boot menu aciliyor ya da kurtarma secenekleri

• umitbrn kullanıcısına yanıt
    tam olarak ne yazmam gerek windows c de kurulu. suanda kurtarma seçeneklerinden ulastim konsola ayrıntılı olarak ne yazmam gerekiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bilgisayar açılmıyor
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.