Merhaba, Her zaman girdiğim film sitesinde java güncellemeyle ilgili bir ekran çıktı ve kapamaya çalışırken virüs bulaştı. Öncelikle ''system advare'' diyerek virüs tarama başlattı, onu kapamaya çalışırken açık olan tüm programlar ve internet browserlar gitti, akabinde programın kaynağını buldum sildim siler silmez geri yüklendi, sistem geri yüklemeyi açmama izin vermedi, D: de olan windows7 dosyasından format atamadığım gibi harici diskten de atamadım en sonunda CD den formatı denedim yine olmadı, güvenli modda açmayı denedim şimdi ise Alt+f10 tuşundan format atamıyorum (bilgisayarım dizüstü Acer bu arada) F2 den CD room u üste alıyorum format atamıyorum, windowsu normal başlat dersem başa geri dönüyor ya da tarama başlat dersem uzun süre hata tarıyor yine başa dönüyor. Velhasıl tamirciye şuan için götüremiyorum ve ne yapacağımı da bilmiyorum, virüsü hazırlayanların sürünmesini diliyorum ama çözüm değil tabi. Yardımcı olacak var mı, aranızda?
virüsü hazırlayan sürünmez format atman lazım onu gerekenleri uyguladığım halde olmuyor diorsun walaha yardım olarak adana'daysan pm at hallederim kolay
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme