Şimdi Ara

Bilgisayarım açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlae merhaba öncelikle konuyu yanlıi yere açtıysam şimdiden özür dilerim , bilgisayardan pek anlamam , sürekli oyun oynarken hata alınca araştırdım ve ekran kartının güncellenmediği için bu hatanın meydana geldiğini öğrendim , büyük ihtimalle yanlış ekran kartı yazılımını tanıttım bilgisayara ekran karardı ve birdaha açılmadı bende bilgisayarın kapatma tuşuyla kapatmak zorunda kaldım daha sonrasında bilgisayarı açtım açıldı sistem hatalarının giderilmesi için yeniden başlatılması gerekiyor gibisinden bi yazı geldi yeniden başlatıncada birdaha bilgisayar açılmadı sony yazısı geliyor ancak sonrasında bilgisayar tepki vermiyor yardımcı olursanız çok sevinirim , bilgisayarı servise götürmek istemiyorum çünkü en az bir ay geri vermezler , benim yapabileceğim birşey varmıdır acaba? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba

Format atmak zorunda kalıcaksınız sanırım. Bilgisayar açılırken F10 tuşuna devamlı basarsanız Recovery ekranı gelir.Ordan hızlı bir şekilde kurulum yapabilirsiniz.
  • Peki dosyaları kurtarmam mümkün mü?

• Bilgisayar açılırken F8 Basarak güvenli kipde açabiliyormusunuz, bakarmısınız ozaman kurtarabilirsiniz veya sistemden üzerine kuruluyordu menü işlemlerini tam olarak hatırlayamıyorum açıkcası bakmak lazım.
  • Bilgisayarım windows 8 , f8 üzerinden değilde shift üzerinden güvenli moda giriyorum ama açılmıyor. Yerel disk C önemli değil de yeni birim E var bilgisayarda orasını kurtarabilirsem çok mutlu olucam

• F10 a basarak bilgisayarı açmaya çalışınca kendi kendini onarıp açtı bilgisayar çok teşekkür ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bilgisayar açılmıyor
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.