Şimdi Ara

Bilgisayarım açılmıyor acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün yeni bir güç kaynağı aldım 400W bilgisayarıma yanlış taktım 20+4 pin şeklindeymiş 20 pini anakart güç girişine bunun 4 ünü işlemci güç girişine taktım işlemci girişine taktığım anakartın piniymiş sonradan anladım birleşip çıkabiliyormuş bunlar sonrasında power tuşuna bastım hafif pervane sallandı açılmadı sonra her şeyi tam anladım ve yerli yerince taktım ancak tuşa bastığımda sadece anakart üzerinde kırmızı ışık saliselik yanıp sönüyor başka hiç bir tepki yok ne yapmalıyım güç kaynağı ekran kartı hdd ramler de sorun yok sorun ya anakartta ya da işlemcide sizce bunlardan olabilirmi yoksa neden kaynaklanabilir (YANLIŞ TAKTIĞIM PİNLERİN RESİMLERİNİ YÜKLEDİM)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr dgv -- 20 Mart 2023; 12:4:45 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Güç kaynağını başka sistemde denediniz mi? Düzgün çalıştığından emin misiniz? Belki arızalı güç kaynağı denk geldi size. Platoon, wozlo, hadron gibi merdiven altı ürünlerden uzak durun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt
    Sorunsuz hocam kendi 250 Watt güç kaynağımdada aynı tepkiyi veriyor Aldığım ürün Snopy

• Güncel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDİM LAPTOP AÇILMIYOR
    6 yıl önce açıldı
    Acil yardım laptop !!!!!
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.