merhabalar arkadaşlar.bilgisayarımdan gayet memnundum ama son zamanlarda aşırı ısınıyor ve fan sesını dınledıgımde yavaslayıp hızlanıyor.nedenını anlayamadım.tozdandır belkı dedım temızlıgını yaptım ama halen aynı devam.fan sesı yavaslayınca bilgisayar kitleniyor. speedfan 4.45 programını kurdum gpu,temp 3 ve core yanıyor resmen.alev işareti çıkıyor sonra bı duzelıyor sonra yıne oluyor.bır yardım arkadaslar...
gençler bi yardım format atsam duzelırmı acaba saçma sankı ama driver guncellemelerıyle ılgısı olabılır mı bu durumun
bilgisayarın tozda kaldıysa ızgaralarına kuvvetlice üfle formatla düzelmez sanmam eğer bi virüs fln sistemi yük altında bırakmıyorsa
bilgisayarının "llllllllllllllllll" bu şekilde ısıyı dağıtan bakır yaprakları var bu yapraklar birbirine yakın olduğundan araları tozla tıkanabiliyor bu arada masaüstü diz üstü ne biraz bilgi versen kaç derece gözüküyor
bayagı temızledım üstat ama aynı durum
üfürünce toz kalktımı birde ctrl alt deleteden baksana sistem ne alemde işlemciyi zorlayan bir prog varmı
fena toz kalkıyor valla en ıyı neyle temızlerım sac kurutma olurmu ? sistemi zorlayan bırsey yok ama windows 7 deki cpu ölçerde de durum kotu su an sadece chrome açık ama ram yuzde 44 lerde işlemci 15 :S hıc olmazdı
bence anormal değil ağzını ızgaralara daya kocaman açarak üfle yanlız genzine toz kaçacak düzelir yada bilgisayarcı komprpsörle temizlesin saç kurutmayla bence çok zorlama çok işe yarayacağını sanmam hemde güçlüyse fön makinesi fln olmazda olur ya kartın üzerindeki lehimleri felan eritirkullanılmaz hale gelmesin makine
tamm kardes bılgısayarı kapatıp hemen denıyorum işin rasgelsın
boştaki sıcaklık değerlerinin resmini koyabilirmisin buraya. termal macunların eskimiştir. sen sıcaklık değerlerini koyda bakalım durum ne
quote:
Orijinalden alıntı: hsnbrntnc
tamm kardes bılgısayarı kapatıp hemen denıyorum işin rasgelsın
ne oldu son durum?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme