arkadaşlar benim bilgisayarım açıldıktan bir süre sonra birden bire tamamen elektiriği kesilerek kapanıyor ve uzun bir süre açılmıyor. bir süre sonra açıldığında ilk seferinde monitöre görüntü gelmiyor reset atıldıktan sonra açılıyor fakat mouse çalışmıyor 2. reseti atınca normal bi şekilde açılıyor fakat yine bir süre sonra birden kapanıyor. ilk olarak sorunun power supplydan olduğunu düşündüm fakat öyle olsaydı da hiç açılmazdı diye düşünüyorum. sizce sorun nerden kaynaklanıyor olabilir? yardımcı olursanız sevinirim. ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler
ısınma problemi olabilir mi?
bende öyle düşndüm fakat bütün parçalara baktım ısınan var mı diye öle bir şey göremedim
arkadaşım power suplaydan kaynaklanabilir onu iyice kontrol etmeni tavsiye ederim ama büyük bir ihtimal fanın yetmiyor uzun süredir kullanıyorsan aynı fanı pislenmiş olabilir onu bi temizle iyice gene dene aynısını yaparsa fan iyi çalışıyor işlemciye etmiyor demektir oda olmadı işlemcinin hızını düşür overclock konularında hız arttırma var aynı şekilde sende düşür hızını bide öyle dene