Şimdi Ara

Masaüstü bilgisayarım hareket ettirince kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceden Casper PC kullanıyordum. Sistemi revizyona sokarak kasyı XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 500W ile, ekran kartını ise HD 7790 ile değiştirdim. Sistem hiç bir hata vermeden tamamen düzgün çalışıyor 5 aydır ama 5 aydır da bazen kasayı kendime doğru çekince veya eğince sistem kapanıyor. Sorunun prizden olma olasılığı yok çünkü güç kaynağına bağlı. Güç kablosu kasayı kendime çekince gerilip kopmuyor da. PC kapanınca o sırada power tuşuna bassamda açılmıyor. Ancak kasayı yerinden oynatırsam açılıyor. Nette aradım ancak benim problemimle aynı bir sorun göremedim. Bu olay neden oluyor olabilir? Yardımlarınızı bekliyorum.

• Evet kesinlikle arka güç girişi gevşekliğinden başka birşey değil. Güç kablosu içinde, pinlere geçen o ince 3 tane levha varya onları iğne ile az içeriye topla ve öyle dene bakalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guc kablosu..kablonun girisune pecete sikistir sok psu ya bidaha olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güç kablosundan değilse kısadevre kabloların fana değmesi gibi bir şeyden olur mu peki?
  • aygun61 kullanıcısına yanıt
    herşey olabilir ama %90 dediğim gibi..benimde gevşek kalıyor güc kablosu psuya takınca peceteyle sıkıştırdım sıkıntı yok
  • kablolar hareket edince temassıslık yapaiblir bi yerde sıkıntı var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.