son bir soru ankarada fiyat/müş.mem/taksit anlamında bir yer varmıdır tavsiye edeceğiniz
ben araştırdım yazılımı upgrade yapılırsa destekliyormuş..Ama daha iyi bi board ta olabilir arada kaldım pfff
quote:
Orjinalden alıntı: Helldancer
O anakart ın PCB si 2.01G yanı revizyon 2 anakart olanı destekliyor..Senin werdigin rev 2 mi?
Bende sana zaten en baslarda bu anakartı önermistim se olan wersiyonunu ama arkadaşlar o kart desteklemiyor,revizyon 2 side daha henüz yok dediler. O yüzden dikkat et upgrade edilemiyebilir yada upgrade olayı cok gec cıkabilir
evet sen söölemiştin ve bunun üzerine araştırdım ve upgrade yaptılar gözümün önünde bi problem yoktu ama ben yinede en iyi performans ı alacağım Anakart ı almak istiyorum ekran kartında kesin kararımı verdim x1800 XT alacağım.. dediğim fiyatı aştım sanırım ama olsun Evet Pazartesi günü kesin topluyorum makineyi o zamana kadar bana anakart tavsiyesi istiyorum..
quote:
Bende sana zaten en baslarda bu anakartı önermistim se olan wersiyonunu ama arkadaşlar o kart desteklemiyor,revizyon 2 side daha henüz yok dediler. O yüzden dikkat et upgrade edilemiyebilir yada upgrade olayı cok gec cıkabilir
Şimdiden hayırlı olsun,tepe tepe kullan
Şu donanimhaber nelere kadir..1000 dolar limit koymuş adamı bile 1500 dolara çıkarıyorlar(yoruz) Bizimde bu satışlarda büyük bi payımız war size sesleniyorum cpu,ram,vga vs.vs.. üreten firmalar
kesinlikle
quote:
Şimdiden hayırlı olsun,tepe tepe kullan
Şu donanimhaber nelere kadir..1000 dolar limit koymuş adamı bile 1500 dolara çıkarıyorlar(yoruz) Bizimde bu satışlarda büyük bi payımız war size sesleniyorum cpu,ram,vga vs.vs.. üreten firmalar
Arkadaşlar maşallah çok güzel bilgisayar oluşturmuşsunuz artık arkadaşı nasa ya uzay çalışmalarına yollarız. Bana kalırsa çok abartmışsınız.Alttarafı bir oyun bilgisayarı olacak.
1) Anakartın sistem performansın etkisi çok çok az. %1 Bu konuda aşşağıdaki linki incelemenizi isterim. http://www.tomshardware.com.tr/motherboard/20050822/index.html 2) İşlemci bir oyun bilgisayarı için gereğinden fazla diye düşünüyorum. Üstelik şu anda çift çekirdek mimarisini destekleyen oyunda çok az. Canım ilerde bütün işlemciler destekleyecek diyebilirsiniz. O zamanda derimki ileride 4 çekirdekli işlemciler çıkacak piyasaya. Elinizdeki çoktan demode olur. En iyi tercih ihtiyacın kadarını almandır. 3) 1600$'a iki bilgisayar kurabilirsin. bu gün 800$'a bir bilgisayar kursan. 1-1.5 yıl sonra 800$ a bir bilgisayar daha kurarsın ve sistemin sürekli güncel kalmış olur. 4)Ayrıca oyun için amd işlemci seçmen çok daha yerinde olur.Aşşağıdaki linkte işlemcilerin oyun performansını incelersen pahalı bir işlemciyle ucuz bir işlemci arasındaki farkın çok az olduğunu görebilirsin. http://www.tomshardware.com.tr/cpu/charts/index.html?modelx=33&model1=246&model2=238&chart=69 5) Vallaha yazık verilen paralara. Zengin olsun fakir olsun Türkiye bu durumdayken yurtdışına giden paralara acıyorum. Hele hele bu paralar amerikalıların cebine giriyorsa. Sürçü lisan ettimse affola. Kolay gelsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme