Evet arkadaşlar maalesef dün eve hırsız girip bilgisayarımın kasasını alıp kaçmış ve bi kaç bişi daha neyse benim size sorum tekrar ve acilen bi sistem toplamam gerekiyor..Bu konuda görüşleri olanlar lütfen bana fikir vermek amaçlı yazabilirlerse sevinirim..
Eski Sistem :
P4 2,6 HT 512x2 Kingston 400 mhz Ram Asus P4 P800s Seagate 200 GB SATA HDD Samsıng 80Gb IDE HDD Abit Ati 9550 256 mb ekran kartı LG DWD RW LG CD rom LG CD RW
Şimdiden teşekkürler..
Ne amaçlı kullanıcaksın ve kac paraya kadar limitin war?Ona göre birseyler önerelim..
geçmiş olsun
Aslında çoğunluk oyun diyelim ve para olarak monitör durduğu için 1000-1500 YTL civarı
Geçmiş olsun kardeşş..!!!
INTEL CPU E6400 2.13GHz FSB1066MHz 2MB LGA775 Dual-Core 260$+KDV 484YTL(kdv dahil) ABIT AB9 Pro I965 ANAKART [ ABIT AB9 Pro I965 AN ] 165$+KDV 308YTL(kdv dahil) KINGSTON KVR533D2N4K2/2G Dual 2x1GB;DDR2-533Mhz;Cas 4 180$+KDV 335YTL(kdv dahil)
top:605$+KDV 1127YTL(kdv dahil)
ben burda e6400 yazdım ama e6300 al sen boşver , çok farketmez, hem 100YTL ye yakın fiyat düşer. neyse, işlemci anakart ram 1050 ytl tuttu diyelim , harddisk-kasa-dvd yazıcı-ekran kartı da kafana göre bişiler ayarlarsın
gecmis oLsun kardes umarım yakında zamanda toparLanırsın saygıLar...
Diger bilesenleri yazmadım(klavye mouse vs..) çalmamıştır heralde onlarıda..Walla anakarttan emin degilim ama canawar gibi bir sistem. anakart ucuz olarak bunu bulabildim bitek belki baska arkadaslar daha uygun bi anakart tavsiye edebilirler
çok teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz için.. Bu arada kamikazeden arkadaşım İşlemci için dediklerini düşünüyorum ama ekran kartı kasa ve HDD koyunca baya bi rakam çıkıo ortaya Ekran kartı önerecek varmı?
geçmiş olsun kardeş
hımm güzel sistem DVD RW da LG deil NEC mi diyosun..Akşama kadar sipariş i vereceğim kesinleştirelim
Diger bilesenleri yazmadım(klavye mouse vs..) çalmamıştır heralde onlarıda..Walla anakarttan emin degilim ama canawar gibi bir sistem. anakart ucuz olarak bunu bulabildim bitek belki baska arkadaslar daha uygun bi anakart tavsiye edebilirler
kardeşim geçmiş olsun
hırsızlığı gerçekleştirenlerin de allah belalarını versin
ne günlere kaldık. insanlar evlere girip çalıyorlar. hiç korku-insaf-insanlık kalmamış
umarım en kısa sürede toplarsın.
geçmiş olsun
Aslında BenQ diyorum
BenQ benim faworim dvdrw konusunda ancak listede göremediğim icin nec yazdım..Nec icin birkac kisi kendi yazdıgı dvd yi okuyamıyor,cok fazla media ayırt ediyor gibi seyler diyor gerci ama LG yi hiç bilmedigim icin NEC tercih ettim..Pek bi fark yoktur aralarında sana kalmış dostum
Yazdıgım sistemde sadece anakart hakkında süpheliyim cünkü "UCUZ" conroe anakartlar hakkında pek bi bilgim yok,iyileri de yaklasık 200-250dolar
Diger bilesenler bence gayet yerinde ha paran yeterse 512*2 degilde 1*2 seklinde alabilirsin ramlerini,daha iyi olur
kardeşim geçmiş olsun inşallah hırsızın bi tarafında patlar o makina
quote:
hırsızlığı gerçekleştirenlerin de allah belalarını versin
aklıma bir anda ismayilYK geldi bizim arkadasın notebooku goturduler daha da kotusu var yani
son bir soru ankarada fiyat/müş.mem/taksit anlamında bir yer varmıdır tavsiye edeceğiniz
Vermiş oldugum fiyatlar zaten ankara gigatek den..Taksit imkanıda mevcut.Güvenilirlik konusunda da bence iyi bir firma
Yazdıgım sistemi DFS bilgisayardan da araştır bazen orda daha da ucuza bulunabiliyor