sağın solun dediğine ne bakıyorsunki sen kocaman adamsın milletin dalga geçmesi seni ilgilendirmez ama anladığı kadarıyla kullandığın sistem seni yoruyor bu durumda bence durumun müsayitse paraya kıyıp al derim yeni bir sistem oyun derdin yoksa 750 ye falan güzel sistem toplarsın 1500 ünün hepsine kıyarsan hele milletin ağzının suyunu akıtırsın ama sen millete takılma başta bunu kafana sok
kesinlikle kötü.yani bu konuyu neden açtıınki almıssın 5-6 sene önce ne olsun yani super mi.
quote:
Orjinalden alıntı: oNuR!
aslında makinan okadar kötü diil kardeş ama tabi yeni oyunları oynayamazsın ben senin yerinde olsam değiştirirdim. sen şimdi dersin ki peki ne alıyım bana kalırsa intel ama ben artık sölemek istemiyorum çünkü herkes amd dicek
ama intel 64bit 3.0ghz fiyat performans olarak çok iyi.. bu işlemciye uygun bir sistem toplamalısın
arkadaşlar benim bilgisayarımı herkes küçümsüyor 1500 ytl birikmiş param var arkadaşlarım diyorki senin yerinde olsam o sistemi hemen değiştiririm gibi laflar diyolar sizde aynı düşüncedemisiniz SİSTEMİM PENTİUM 3 550 mhz RAM 64 MB SDRAM HARD DİSK 8,4 gb anakart i810 e vga onboard kendinizi benim yerime koysanız naparsınız ben paramı biriktiriyorum biriktiriyorum ama harcayamıyorum hep kötü günler için saklıyorum gerçi hiç öle bi günüm olmadı ama. bu konuyu eğlence gırgır olsun die açmadım sadece önerilerinizi bekliyorum şimdiden tşk..
Seninki yine iyiymiş ben önceden Celeron 533-64 MB SD RAM-8 MB EKRAN KARTI Çok kötü bi anakart ile uğraşıyordum. Ama tak etti artık bende değiştirdim paran varsa bence biraz daha bekle daha iyileri çıkacak çok hızlı gelişiyor bu işler! Ben 2 ay önce intel 915P chipsetli anakart aldım adamlar 945 çıkarmışler hemen.
İyi de ben ağustosta 945li aldım.
Şimdi ofisteyim ve bunu okurken şu anda kullandığım bilg. Celeron 333-128 ram-o/b e.kartı-4 gb hdd ve ofiste kullanabiliyorum, int, office prog, müzik v.s. çalıştırıyorum, bir ara super_pi alayım dedim kitlendi :) evdeki bilg, benden çok yeğenlerimin oyun makinası oldu, bilg. sadece oyun mak. olarak görüyorlar. Bence gereksiz, kişisel ihtiyaç daha önemli.
quote:
Orjinalden alıntı: maymunkral
dostum anladığım kadarıyla oyun oynayack bir sistem istiyorsun.ama çok da oyun canavarı değilsin.o nedenle sempron64 2800+,k8n,512mb ram,9550 li bir sistem işini rahatlıkla görecektir.bu da 800ytl civarı tutar.eğer biraz daha zorlarım diyorsan ekran kartını 6600gt rami de 1gb yaparsın.o da 1000ytl yi geçmez.bence çok para verme.en azından çok iyi bir sisteme ihtiyacın yokmuş gibi görünüyor.
+1 Bence de boyle yap kardeş
Sen beni dinle daha öncede yazdığım gibi ikinci elden takip et kap bir 256 sdram bir süre daha yoluna devam et. Mart ayında fuar var sen en iyisi o parayla bir motorsiklet al.
(hayallerimi sana empoze etmeye çalışır gördüm kendimi )
Arkadaşım bilgisayar teknolojisine yetişmeye kalkarsan iflas edersin. Kendine şu soruyu sor. Bu pc benim işimi görüyor mu? Cevabın evet se 256 ram al yoluna devam et. Hayır sa yeni pc almak için acele etme. 64 bit çift çekirdekli işlemciler piyasaya çıkmaya başladı. Fiyatları uygun hale gelince onlardan alırsın.. örn: (Pentium D 840 3.2 ghz. 2mb cache gibi.. )
tolga tolga tolga tolga
sisteminle yetinip yetinmediğine bağlı arkadaşım, işini görüyorsa ne gereği var yenisine? yok ben en son oyunları oynamak istiyorum win.gezginine tıkladığımda anında karşımda olsun istiyorum dersen o zaman zamanı gelmiştir yeni bir sistemin.
dostum aayirdigin bütçe baya iyi ama bence bi yazı bekle...çift çekirdek işlemcilerin fiyatı biraz insin direk çif çekirdek işlemcili bi sistem toplarrsan..gerçi o paraya da toplayabilirsin anakartı ve işlemcisi 600$ kalan 500$ ciwarı parayla da diger parçaları alırsın idare etçek şekilde sora değiştirirsin...
kardeş en iisi xbox 360 al
amd sempron64 2500+
winfast K8AB-RS PCI-X16
2*256 ELİXİR RAM
40GB SAMSUNG HDD
LG 52*32*52 CD-ROM-RW
GEFORCE 6200TC
FOXCONN TLA-397
İŞTE BU AYARDA BİRŞEY TOPLA İŞİNİ UZUN SÜRE GÖRÜR....HEM AZCIK OYUNDA OYNARSIN
TAŞ ÇATLASA 500 ÇIKAR CEBİNDEN bu sisteme
bence intel de hazır 64 bit e geçmişken 64 bit işletim sistemlerinin oturmasını bekle bir süre ama bu arada 256 mb ram alabilirsin