Şimdi Ara

Bilgisayarım CS:GO kaldırır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu açtığım yerden daha uygun bir bölüm gözüme çarpmadığı için buraya açtım.Bir yanlışlık yaptıysam özür dilerim.
    Bilgisayarımın özellikleri:
    İntel core i5 3210m 2.50 ghz
    512 mb intel hd graphics 4000
    4 gb ram
    500 gb harddisk
    Win 7 ultimate

Sizce cs:go'yu kaldırır mı?Bu bilgisayarla saints row 4,civilization 5,loadout,team fortress 2,payday 2,injustice,skyrim falan oynadım.http://www.systemrequirementslab.com/cyri bazılarını çok zor açacağımı söylemesine rağmen bu oyunları(çok iyi bir performans sağlamasa da,20-40 fps arası) oynayabiliyorum.Sizce bilgisayarım cs:go'yu 30 fps'ten fazla bir şekilde oynatır mı?

Şimdiden teşekkür ederim.

• düşük çözünürlükte düşük ayarlarda 30 un üstüne çıkmalı
  • EdwardK kullanıcısına yanıt
    1366x768 de orta ayarlarda 30-35 belki 40 fps.Denenmeden bilinmez.

Önce korsan olarak indirin.Hoşunuza giderse sisteminizin oyunda verdiği performans,satın alırsınız oyunu.
  • Abi Ne Düşüğü Medium Bile Oynar Benim Bilgisayar IntelPentiumDualCore İşlemci 2.80Ghz 512mb amd radeon hd 3870 2Gb Ram var Ben low'da oynuyorum 40 Fps Adam Rahat Oynar.
  • Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. Ben oyunu aldım eğer oynanmayacak derecede kasarsa iade ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdwardK -- 17 Haziran 2015; 13:04:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİSTEMİM GTA 4 KALDIRIR MI
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.