Şimdi Ara

Bilgisayarım daha yeni. Sorunu bende anlamdım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncegörüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti hatasını aldım. Sonra ekran karardı yeşil ekran geldi ve bilgisayar kapandı. Sonra açmaya çalıştım kasa çalışıyordu ama ekran gelmiyordu. Servise götürdüm ramlerde elektriklenme mi statiklenme mi ne var dediler. Yaptık, gelin alın dediler. Geldim açtım bilgisayarı sık sık donmalar oluyor, donarken ses felan titriyor. Ram lerden birini çıkardım öyle girebildim foruma. 2 ram takılıyken bilgisayar açılır açılmaz donmalar oluyor ve kapatmak zorunda kalıyorum. Bilgisayar daha 5 aylık herşey yeni ekran kartı GTX 650 Ti Boost. Ramler 2 x 4 = 8 gb g.skill. Yardım !!!

• Kaern K kullanıcısına yanıt
    Anlattıklarına göre ya ram slotu ya ram bozuk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hmm. Aldığımda hiçbir sorun yoktu niye böyle oldu bilmiyorum. Yardımın için sağol. Vakit bulunca götürürüm artık yapacak bişey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaern

Hmm. Aldığımda hiçbir sorun yoktu niye böyle oldu bilmiyorum. Yardımın için sağol. Vakit bulunca götürürüm artık yapacak bişey yok.

Çıkardığın ramin slotuna düzgün çalışan rami takıp deniye bilirmisin ?
  • Kontrol ettim hepsini. 2 ram takınca sapıtıyor baya bir donma yapıyor dediğim gibi. Şu anda tek ram var çok nadir olarak donuyor. Bilmiyorum bakıcam bi çaresine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.