Şimdi Ara

Bilgisayarım Ekran Kartını Tanımıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nefys

Öncelikle merhabalar. Yaklaşık 2 gün önce ekran kartı alacaktım ve yeni bir konu açmıştım sizlerin tavsiyesiyle HD5670 aldım. Ancak dediğim gibi acemiyim ve yeni bir sorunla karşılaştım :) Şu anda eski ekran kartımdan yazıyorum bu mesajları.

1. Büyük bir hevesle kasayı açtım.
    2. Eski ekran kartını çıkardım.
    3. Yeni ekran kartını taktım.
    4. Bilgisayarı POWER tuşundan açtım.

Ancak karşıma hiç bir ekran gelmiyor. Ekranda [NO VİDEO] yazıyor yani ekran kartını tanımadı sanırım.

Yani yeni ekran kartımla windowsa giriş yapıp driver i yukleyemıyorum cunku ekran gelmiyor.

PEKİ ŞİMDİ NE YAPACAĞIM ?

Bede aynı karttan aldım ve içinden kablosu çıkmadı.Çok kızdım bu yüzden vatan bilgisayara.3 saatte buldum kablosunu

• quote:

Ekran kartınızın güç girişlerinin gözüktüğü bir fotoğraf çekip koyar mısınız buraya?(bağlantıları yapılmış halde)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cos37

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cos37

quote:

evet hocam içinden çıkmadı o kablo e çıkmayınca bende direkman tak çalıştır ekran kartlarından sandım. hatta vatan ın sitesindede yorum yazmıslar niye cikmiyor diye. simdi hocam ben bunları temin ederken ne diyecegim

Ekran kartı için 6pin güç kablosu demen yeterlidir.

tamam o hocam yarın elektriciden temin edecegim. daha sonra siyah olan yeri ekran kartına diğer iki beyaz uctan birinide psu ya takacagim. diger ucta öyle sallanacak degil mi?
    // yarın son durumu yazarım

bu arada cok tesekkurler.

İkisini de takmalısın. Psu da tek giriş mi var ?

içine kurcalayıp bakamadım. yarın alayım kabloyu o zaman yazarım hocam.

quote:

Orijinalden alıntı: Maestro0606

quote:

Öncelikle merhabalar. Yaklaşık 2 gün önce ekran kartı alacaktım ve yeni bir konu açmıştım sizlerin tavsiyesiyle HD5670 aldım. Ancak dediğim gibi acemiyim ve yeni bir sorunla karşılaştım :) Şu anda eski ekran kartımdan yazıyorum bu mesajları.

1. Büyük bir hevesle kasayı açtım.
    2. Eski ekran kartını çıkardım.
    3. Yeni ekran kartını taktım.
    4. Bilgisayarı POWER tuşundan açtım.

Ancak karşıma hiç bir ekran gelmiyor. Ekranda [NO VİDEO] yazıyor yani ekran kartını tanımadı sanırım.

Yani yeni ekran kartımla windowsa giriş yapıp driver i yukleyemıyorum cunku ekran gelmiyor.

PEKİ ŞİMDİ NE YAPACAĞIM ?

Bede aynı karttan aldım ve içinden kablosu çıkmadı.Çok kızdım bu yüzden vatan bilgisayara.3 saatte buldum kablosunu

evet herkes bu durumdan sikayetci. bende arastırıcam artık elektrikcilere bkaıcam.

quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

quote:

Ekran kartınızın güç girişlerinin gözüktüğü bir fotoğraf çekip koyar mısınız buraya?(bağlantıları yapılmış halde)

hocam valla su anda kasayı acasım yok. yarın kabloyu aldıgımda eger yapamazsamher seyi isli disli cekecegim.

HEPİNİZE TEKER TEKER TEŞEKKÜR EDERİM YORUMLARINIZ İÇİN.

• yok ya yok deli oldum. hic bir yerde yok bu 6 pin guc kablosu. hayır ınsan nıye kutunun ıcıne koymaz ki ? e ne yapıcaz şimdi bu ne yav.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

http://www.teknobiyotik.com/aksesuar-yazilim/kablolar/akasa-6-pin-pci-e-guc-donusturucu-kablo.html

internetten alısveris yapmak istemiyorum. her an evde olamiyorum. artik yer yer gezicez.
  • ben ekran kartına bakıyorum o bana bakıyor. off.
  • 10 liraya buldum kabloyu. ekran kartındaki yerine taktım diger 2 tane olan yeri nereye takacagim ? isterseniz icli disli foto cekebilirm psu da takacak yer yok. foto da en ortada bir tane daha beyaz sey var oraya mı takacagım ? ancak onda 4 diş var.

Bilgisayarım Ekran Kartını Tanımıyor
  • nefys kullanıcısına yanıt
    ortadaki beyaz yere tak 4 çıkışta olsa sıkıntı olmaz.
  • arkadaslar ortadakine birini takdim ancak digeri acikta kaldi simdi pc yi actim ekran kartinin fan dönmeye başladı bilgisayara baktım kart çalışıyordu simdide sorum su diger kqblo ne olqcak karta birsey olur mu verim alabilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bosta kalıcak verım alırsın
  • quote:

bosta kalıcak verım alırsın

nasil yani anlamadim hocam
    edit: virgul var degil mi ortada :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefys -- 1 Temmuz 2013; 18:13:08 >
  • tamam ıste takmıssın kart calısmıs baska bıyere kablo takmıcaksın
  • quote:

tamam ıste takmıssın kart calısmıs baska bıyere kablo takmıcaksın

verimde bir eksikli
    k olmqz dimi

• olmaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Kutup_Ayısı_

Kartin fani donuyor mu ?

hayir donmuyor

Tam takamamışsındır o zaman biraz daha bastırmayı dene.
  • kardeş ya kart arızalı yada psu yetersiz
  • arkadaslar oldu bitti post kasmak icin konuya mesaj atmayın artık
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.