Şimdi Ara

bilgisayarım eskiden açtığı oyunları açmıyor yardım!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim bilgisayarım biraz eski gt9500 var ama euro truck olsun asetto olsun hepsini açabiliyo du

bilgisayarımı windows10 a yükselttim ve 64 bit e yükselttim oyunları daha oynanabilir kılamk için ama sonra bişey olsu eskiden açtığı oyunları şimdi açıyor açmıyor derken açıyor mesela euro truck 2 ye giriyorum kariyer adamımı oluşturuyorum başla diyorum yükleme ekranında tak kapanıyo asetto ya giriyorum herşeyi seçiyorum start siyorum oyun yükleniyo ekranına geliyo tekrar başa dönüyo start ekranına ve ben bi türlü nedenini bulamadım ekran kartını güncelledim full silip tekrar yükledim yapmadığım şey kalmadı en son çare buraya yazmak oldu yardım edebilecek varsa çok mutlu olurum

• windows10u sil.

• Hocam niye oluyo biliyo musun ets 2'ye directx 11 güncellemesi geldi, senin kart directx 11'i çalıştırmaz. Asetto'yu bilmiyorum.

• Ne kadar süredir oynamıyorsun bilmiyorum ama oyunlar gün geçtikçe gelişiyor. Hâliyle gereksinimleri de artıyor. Mesela benim eski emektarda ETS 2 orta ayarda gayet akıcı oynanıyordu. Oyuna birkaç ay ara verince tekrar döneyim dedim en düşükte takıla takıla oynatmaya başladı. Muhtemelen aynı şeyi yaşıyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.