Şimdi Ara

bilgisayarım fazla ısınıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim bilgisayar da ısınma sorunu var bundan dolayı ekran kartı yandı yanisini aldım ama ısınma devam ediyor nette takılırken bile cpu 50 lere kadar çıkıyo oyun oynarken 10 dakika sonra mavi bi ekran çıkıyo ve yeniden başlatıyo sorun nerde ola bilir bi yardımcı olsanız çok memnun olurum dua ederim

özellikleri Windows 7 ultimate 64 bit (6.1 yapı 7601) işlemci amd phenom II x4 965 (3cpus) 3.4ghz 4gb 1333mgherz ddr3 kngston ram directx 11 ekran kartı asus hd 7850 amd radeon 2gb ddr5 216 bit ankart asus m4as7td / usb3 ben bu bilgissayarı potladım ilk çok iyi idi sonraları oyun oynarken donmalar kapanmalar oldu ve bir hafta kadar önce ekrankartı yandı bende yeni ekran kartı aldım ama yine sıkıntı devam ediyor bi yardımcı olsanız teşekkürler

• soğutmayı arttır fan tak
  • Kabloları topla, düzenle. Kasanın içini ve anakartın tozunu al. İşlemci fanını temizle ve macunu değiştir. Kasaya ek fan tak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece fan yetermi yoksa termal macun da kullanmam gerekirmi
  • Sosisli Süt kullanıcısına yanıt
    sizce bukadar yetrmi yoksaa başka bi sorun olabilir mi dediğim gibi ilk çok iyi çalışıyordu şöyle diyeyim call of duty 7 oyununu bilgisayarı hiç kapamadan bitirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhbiz

sizce bukadar yetrmi yoksaa başka bi sorun olabilir mi dediğim gibi ilk çok iyi çalışıyordu şöyle diyeyim call of duty 7 oyununu bilgisayarı hiç kapamadan bitirdim
    işlemci fanı çıkmıştır diyecem ama ekran katı yandı diyorsun kasanın iç diş fotorafını çekmeni tavsiye ederim
  • Oggy20 O kullanıcısına yanıt
    yok fan çıkmadı kotrol ettim temizledim falan
    ama kasa ufak bikasa içi dar
    fotoğrafta çekerim ama ben foto gönderemedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartım çok ısınıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tozlanmıştır içi kasanın. Biraz düzenleyin, temizleyin. Macunları yenileyin. Bir de mümkünse fotoğraf yollayın da bakalım.

Fotoğrafı bir fotoğraf yükleme sitesine (tercihen imgur.com) yükleyij, direkt linki buradaki simage kodlarının arasına alın.

• Sosisli Süt kullanıcısına yanıt
    http://imgur.com/uzLozpu
     bilgisayarım fazla ısınıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

quote:

Tozlanmıştır içi kasanın. Biraz düzenleyin, temizleyin. Macunları yenileyin. Bir de mümkünse fotoğraf yollayın da bakalım.

Fotoğrafı bir fotoğraf yükleme sitesine (tercihen imgur.com) yükleyij, direkt linki buradaki simage kodlarının arasına alın.

Alıntıları Göster
    kasa fanlarına bak çalışmama ihtimalleri yüksek çalışıyorlarsa doğru tarafa hava verdiklerinden emin ol.

• EquilibriumMojo E kullanıcısına yanıt
    kasa fanları çalışıyo doğru taraf nasıl oluyo
  • muhbiz M kullanıcısına yanıt
    arkadaki fanın dışarı diğer fanlardan kasa içine hava üflemeleri lazım.
  • EquilibriumMojo E kullanıcısına yanıt
    öyle sorun yok
  • quote:

bence sen kasayı değiştir ne diyetyim ondeki fanlar ve yandaki fanlar içeri arkadaki ve üstteki fanlar dışarı üfler
    neden ve nasıl bi kasa ile değiştireyim
  • quote:

neden ve nasıl bi kasa ile değiştireyim
    yani kasa ufacık bunda bence tartışmayalım bendede dandirik aidata marka eski bilgisiyarın kasası vardı ya uzay kasa yapmasamda şuna yapsam olurmu dedim oldu herşey ama masaüstünde öyle laklakına işlemci sıcaklığına bakayım dedim 83 derece yazıyodu şok oldum gta 4 te pc maximum 15 dk sonra resetleniyodu kasanın kapağını açıp vantilatör koydum fayda etmedi en sonunda psu yandı (BU BİR PİŞMANLIK HİKAYESİDİR UCUZA KAÇAYIM DERKEN KÖTÜ MAL ALMAYIN VEYA GEREKLİ BİR ŞEYİ ALMADAN ETMEYİN MUTLAKA ALIN) bilmem anlatabildimmi yakında bu gidişle 2.ekran kartınıda yakarsın ben 300R aldım rahat ettim sıcaklıklar 80 den 34 e düştü bana yetmez bu dedim hazır kit sıvı soğutma aldım bilmem anlatabildimmi senin hikayende benim eski psu ya olan olaya doğru gidiyor galiba

• muhbiz M kullanıcısına yanıt
    termal macunu işlemcinin üzerine sürebilirsin işlemcinde ısınıyorsa çok küçük bir damla sürüp yaydırman gerekiyor

ek fan tak ve bilgisayarın içindeki tozları parçalara zarar vermeden temizle (bunu söyleyen kişi bilgisayarın içini elektrikli süpürgeyle temizledi)
  • vayyy
  • Dediğim gibi, macununuzu değiştirin. Kabloları biraz toparlayın, kasanın diğer yanına sıkıştırın. Egzos fanını 12 cm'lik bir fan ile değiştirmeniz şart.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.