Şimdi Ara

Bilgisayarım Fm 09 Veya Fm 08i Kaldırabılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2.67 GHz, 512 Mb Ram

256 Mb Ekran Kartı ,160 Gb Bellek Boyutu

Yorumlarınızı Beklıyorum.Oyun Oynarken cokmu Takılır.Mac İzlerken Takılırmı ?
    En Fazla 2 Lig Secsem Takılır mı Fazla ?

• Ben FM 08 ve 09'da oynanabilir olarak İngiltere'yi (tüm alt ligleri ile beraber ) sadece görüntülenebilen olarak da İtalya, İspanya, Almanya ve Fransa'yı medium database ile oynadım.Hiç donma v.b bir problem yaşamadım.Sistemim seninkiyle çok benzer. Ama bu liglerin hepsini oynanabilir yapınca biraz yavaşlama oluyordu.
  • 1 Hafta İcinde Baslamayı Düşünüyorumda
  • 2 sinide rahat oynarsın kardeşim
  • 2008 i rahat rahat kaldırır.
    2009 da maç gösterimi sırasında biraz kasabilir ama o da çalışır
  • Cok Tesekkurler Bir Sorum Daha Olucak.Bu Özelliklere Ragmen Normalde Kasmaması Gerekırken Kasıyorsa Pcye Ne Yapmam Gerek.Virüsten Kasma Olabilir mi ?.Tavsiye Edebileceginz Bedava Virüs Programı Varmıdır Kesin Virüsü Silen?
  • format at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakirola -- 30 Mayıs 2009; 11:13:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FM 2018 Takım Değerleri Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    FM 2018 LAZIM
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: fakirola

format at

Format Şuan Düşünmüyorum Bilgisayara Güzel Virüs Programı Arıyorum Bulursam Bilgisayar Daha Hızlı Calısır Sanırsam
  • ücretsia virüs programından verim alamazsın bazılarını siler bazılarını silemez o yüzden en temiz iş format atmak önemli şeyleri yedeklersin olur biter
  • quote:

Orjinalden alıntı: fakirola

ücretsia virüs programından verim alamazsın bazılarını siler bazılarını silemez o yüzden en temiz iş format atmak önemli şeyleri yedeklersin olur biter

Bakıcaz Artık :) En son Care Format
  • Virüs Programı Tavsiye Eden Varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: r0bb3n59

Virüs Programı Tavsiye Eden Varmı ?

Sana tavsiyem format. Çünkü Vvirüs programları yüklendiği andan itibaren bilgisayarı biraz daha kasar. Sen bulaşmış virüsü nekadar silsende onun yavaşlığı bir nebzede olsa kalır. Sistemleri çöken bilgisayarlarında temel nedeni budur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Furkan Yağız

quote:

Sana tavsiyem format. Çünkü Vvirüs programları yüklendiği andan itibaren bilgisayarı biraz daha kasar. Sen bulaşmış virüsü nekadar silsende onun yavaşlığı bir nebzede olsa kalır. Sistemleri çöken bilgisayarlarında temel nedeni budur.

Haklısın O Zaman Formattan Baska Care Yok Tesekkurler :)

• quote:

quote:

quote:

Rica ederim. Yok biraz daha dayansın dersen sana Avast'ın ev için olanını söylerim. Ben tavsiye etmesemde ücretsizdi en son, iş görür.

Değiştirme : İmla. ( Kalın olan yeri yanlışlıkla "n" harfi yazmışım. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 3 Haziran 2009; 11:02:51 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Rica ederim. Yok biraz daha dayansın dersen sana Avast'ın ev için olanını söylerim. Ben tavsiye etmesemde ücretsizdi en son, iş görür.

Değiştirme : İmla. ( Kalın olan yeri yanlışlıkla "n" harfi yazmışım. )

Zaten Pcde Virüs Programı Yok Virüsler Cirit Atıyor :) Hafta Sonu Bir Format İyi Gelir Pc'ye :)

• ikisini de kaldırır
  • Çok rahat oynarsın ikisini de...
  • Bu siteden tüm oyunlara karşı pc ni test edebilirsin.

Link:http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

Burda Select Product ten oyununu seç Can You Run It die bişey var hemen altında sonra ona bas.Biraz bekle analyz yapıcak sonra senden bi active x denetimi yüklemeni istiycek onuda yükle sonra 1-2 dk daha bekle ve orda pc nin rami mi yemiyor ekran kartı mı yetmiyor ne kadar seri oynarsın hepsi yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 5 Haziran 2009; 9:42:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Maxıs

Bu siteden tüm oyunlara karşı pc ni test edebilirsin.

Burda Select Product ten oyununu seç Can You Run It die bişey var hemen altında sonra ona bas.Biraz bekle analyz yapıcak sonra senden bi active x denetimi yüklemeni istiycek onuda yükle sonra 1-2 dk daha bekle ve orda pc nin rami mi yemiyor ekran kartı mı yetmiyor ne kadar seri oynarsın hepsi yazıyor.

Denicem

• quote:

Orjinalden alıntı: Maxıs

Bu siteden tüm oyunlara karşı pc ni test edebilirsin.

İlk bakcağım oyunu bulamadım.

Knight Online.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.