Şimdi Ara

FM 14 Bilgisayar Performansı (1 Yıldız)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=tr&lc=tr&dlc=tr&docname=c02099622

Laptop yukardaki. Normalde oyunu rahat çalıştırıyor olması lazım ama oyunda çok kasıyor. Bilgisayar Performansı 1 yıldız, bazen yarım yıldızda oluyor. Veritabanını ne kadar büyük tutarsam, ne kadar çok lig açarsam daha da düşüyor. Ama açtığım liglerde ispanya,italya ligleri. Gidip te çin ligini falan açmıyorum, ispanyayıda italyayıda açmam lazım ama oyun çok kasıyor.

• Toplam kaç lig ekliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaguarr1903

Toplam kaç lig ekliyorsun

ispanya italya fransa ing. türkiye portekiz hollanda almanya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel
  • güncel
  • Öncelikle saydığın ligleer fazla bunu bilesin, oynamak yerine bazılarını transfer için sadee görünelebilir yap bilgisayar olarak bir sorun olduğu ortada normalde işlemcin ve ram gayet iyi ama ekran kartı yok buda sorun işte, keşke bilgisayarın amd olsaydı o zaman ben yardımcı olabilirdim, ama grafik ayarları bölümüne falan bak bilgisayarın ramden ekran kartına verebilirsin sanırım onun bir yolu olmalı.
  • Şuanda yeni kariyer açmak üzereyim sadece türkiye ligini seçtim.7 bin oyuncu yazıyor altta.

Bilgisayar performansı: yarım yıldız
    tahmini oyun hızı: yarım yıldız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: De La Conte

Şuanda yeni kariyer açmak üzereyim sadece türkiye ligini seçtim.7 bin oyuncu yazıyor altta.

Bilgisayar performansı: yarım yıldız
    tahmini oyun hızı: yarım yıldız

Ya bak mesela benim bilgisayar amd işlemcili bende değiştirilebilir grafik var, ayarlıyorum oyun performansını doğrudan etkiliyor, ama intel ve ati olunca elimden birşey gelmiyor forumda bu konuyu donanım kısmına sorsana, oyundan çok bilgisayar performansınla alakalı bir durum çünkü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.