Windows 7 enterprise kullanıyorum..açılırken pencere simgesi geldiğinden sonra 1,5 dk siyah ekran geliyor sonra şifre, hoşgeldiniz bölümü geliyor bu neden olabilir...
quote:
Orijinalden alıntı: cemal.44
Windows 7 enterprise kullanıyorum..açılırken pencere simgesi geldiğinden sonra 1,5 dk siyah ekran geliyor sonra şifre, hoşgeldiniz bölümü geliyor bu neden olabilir...
Bilgisayarı güvenli modda açın aynı şekilde oluyor mu?
cemal.44
kullanıcısına yanıt
sisteminiz çok şişmiş ve açılışta çalışan programlardan dolayı bu kasıntıyı yapıyor olabilir. system clean up programları ile bi temizleyip açlışta çalışan gereksiz programları kaldırmanızda fayda var. onun dışında kopyalama filan yaparken git gide süre uzaması vs öyle problemlerle karşılaşıyormusunuz ?
advanced system care full indirip eniyileme yapın rami akıllı sıkıştırma ile boşaltın. Birde çalıştır>msconfig>başlangıç hizmetleri>gereksiz uygulama exe' lerini işaretlemeyin. Sonrada bir restart atın duruma bakalım
bir hafta önce format attım ondan önce 3 dk kadar bekliyordum açılmasını....şimdi 1,5 dk düştü...
bilgisayar açıldıktan sonra hızı iyi ,kopyalamayı rahat yapıyor...
şu an söylediğiniz önerileri akşama deneyebilirim çünkü şuan bilgisayarımın başında deilim...
işlemci intel core dual 2 2,80 ghz ram 3 gb 32 bit işletim sistemi ekran kartı ndvia gforce 540 ...2gb
tam olarak hatırladığım bunlar...
cemal.44
kullanıcısına yanıt
Ramleri tekli olarak deneme şansınız varmı. 3 gb ise, bir 2 birde 1 vardır muhtemelen. Sadece 2 lik takılıyken ve sadece 1 lik takılıyken deneyebilir misiniz
ttm eve gittiğimde deneyeyim kasayı söktümde bir 2 lik bir de 1 li ram vardı sökme şansım var tekli 3 gb degil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme