Şimdi Ara

Bilgisayarım geç açılıyor....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 7 enterprise kullanıyorum..açılırken pencere simgesi geldiğinden sonra 1,5 dk siyah ekran geliyor sonra şifre, hoşgeldiniz bölümü geliyor bu neden olabilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: cemal.44

Windows 7 enterprise kullanıyorum..açılırken pencere simgesi geldiğinden sonra 1,5 dk siyah ekran geliyor sonra şifre, hoşgeldiniz bölümü geliyor bu neden olabilir...

Bilgisayarı güvenli modda açın aynı şekilde oluyor mu?
  • cemal.44 kullanıcısına yanıt
    sisteminiz çok şişmiş ve açılışta çalışan programlardan dolayı bu kasıntıyı yapıyor olabilir.
    system clean up programları ile bi temizleyip açlışta çalışan gereksiz programları kaldırmanızda fayda var.
    onun dışında kopyalama filan yaparken git gide süre uzaması vs öyle problemlerle karşılaşıyormusunuz ?
  • advanced system care full indirip eniyileme yapın rami akıllı sıkıştırma ile boşaltın. Birde çalıştır>msconfig>başlangıç hizmetleri>gereksiz uygulama exe' lerini işaretlemeyin. Sonrada bir restart atın duruma bakalım
  • bir hafta önce format attım ondan önce 3 dk kadar bekliyordum açılmasını....şimdi 1,5 dk düştü...

bilgisayar açıldıktan sonra hızı iyi ,kopyalamayı rahat yapıyor...
  • şu an söylediğiniz önerileri akşama deneyebilirim çünkü şuan bilgisayarımın başında deilim...
    sistem özellikleriniz neler peki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • işlemci intel core dual 2 2,80 ghz
    ram 3 gb
    32 bit işletim sistemi
    ekran kartı ndvia gforce 540 ...2gb

tam olarak hatırladığım bunlar...
    Ramleri tekli olarak deneme şansınız varmı.
    3 gb ise, bir 2 birde 1 vardır muhtemelen. Sadece 2 lik takılıyken ve sadece 1 lik takılıyken deneyebilir misiniz
  • ttm eve gittiğimde deneyeyim kasayı söktümde bir 2 lik bir de 1 li ram vardı sökme şansım var tekli 3 gb degil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.