Bildirim
Bilgisayarım GTA 5 i kasmadan oynatır mı???
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bence sıfır kasma olur, çünkü bu PC GTA'yı açamaz bile... -
Şu anda bu bilgisayarda Gta 5 oynuyorum fakat ram im 4 ramin zorlandığı yerler hariç fps düşmesi ya da kasma donma gibi şeyler olmuyor büyük ihtimal rami aldığımda da çok rahatlıkla oynuyabileceğim... -
ram de zayıf ekran kartı da -
Söylediğim gibi rami 8 veya 6 ya çıkarıcam ama ekran kartı bence orta ayarlar için yeter diyorum .
Ama sizce ekran kartı orta ayarlar için çok büyük sorun yaratır mı? -
Düşük ayarlarda rahat oynatır. Bazı ayarları hafiften yukarı çekerek ideal dengeyi yakalarsın. İlk çıktığı haliyle arkadaşımın GT630M ekran kartlı laptopunda 720p çözünürlükte 30fps civarında çalışan oyun benim sistemde belli ayarlar ile 40-50 fps arası çalışıyordu. Şimdi aynı ayarlar ile sabit 60fps aldığımı varsayarsak oyunu güncellemeler ile güzel optimize etmişler. -
Teşekkür ederim bende bu şekilde düşünüyordum.Fazla grafik gibi bir derdim yok sadece bu bilgisayarımda arkadaşlarımla GTA 5 ve CS:GO oynuyorum.RAM hariç bir kasma ve donma yaşamıyorum. -
Onların dediğine aldırma ben gt420 ile low ayarlarda kasmadan oynuyorum kesinlikle açar sistem gereksinimlerini karsiliyor cunku
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Emrecayr
Söylediğim gibi rami 8 veya 6 ya çıkarıcam ama ekran kartı bence orta ayarlar için yeter diyorum .
Ama sizce ekran kartı orta ayarlar için çok büyük sorun yaratır mı?
çok büyük sorun kişiye göre değişir. bana göre anlık takılmalar büyük sorundur. size göre değilse sorun yoktur. onlara aldırma low da sorun yok diyen adam var. adam low oynuyor sorun görmüyor. böyle tipler de var mesela. -
takılma kasma benim içinde büyük sorun fakat grafik gibi ayarları pek önemsemiyorum benim için önemli olan oynanış. -
quote:
takılma kasma benim içinde büyük sorun fakat grafik gibi ayarları pek önemsemiyorum benim için önemli olan oynanış.
o zaman rami değiştir sorun kalmaz. işlemcin gayet iyi çünkü. -
Şu anda ramim 4gb +2 ya da +4 eklemeyi düşünüyorum sizce +2 eklesem yeterli olur mu?
Bir de rami ekledikten sonra orta ayarlarda kasma olmaz değil mi ??? -
quote:
Şu anda ramim 4gb +2 ya da +4 eklemeyi düşünüyorum sizce +2 eklesem yeterli olur mu?
Bir de rami ekledikten sonra orta ayarlarda kasma olmaz değil mi ???
almışken 4+4 dual kit al. kendi ramine ekleme yaparsan dual çalışmaz ve mavi ekran sorunları çıkabilir. temiz iş yap. ram eklemenin faydası olur mutlaka ama açıkçası ben o ekran kartın yüzünden kesin kasma olmaz diyemiyorum. ama sistemde bir rahatlama mutlaka hissedersin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyseneya -- 9 Ağustos 2017; 5:8:17 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X