Şimdi Ara

BİLGİSAYARIM HARİCİ HARDDİSKİMİ GÖRMÜYOR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarıma format attım daha sonra bitdefender total security koruma programı yükledim 2 harici harddiskim den birini tarattım diğerini taktığımda aşağıdaki resimdeki gibi bir durumla karşılaştım ve harddiskimi artık görmüyor bilgisayarım. bir fikir yürütecek varmı?

bilgisayarıma yeni format attığım için tekrar formatlamayı düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vkarani -- 17 Ağustos 2014; 1:45:19 >

• Komut istemine (MS-DOS) ulaşın ve ardından aşağıdaki komutu girin.

CHKDSK Q: /F /R

Kolay gelsin. (:
  • denediğimde aşağıdaki yazı çıktı :(

• Arkadasin dedigi islemi birde yonetici olarak deneyin calistira cmd shit enter yazdiginizda yonetici olarak acilacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı uyarıyı veriyor anlamadım nasıl bişeydir :((
  • bize format yolu göründü anlaşılan bu sorunu gidermeye tavsiyeler yetmedi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: vkarani

bize format yolu göründü anlaşılan bu sorunu gidermeye tavsiyeler yetmedi :(

Araştırın, elbet bir çözüm bulacaksınız. Neden her soruna format gözüyle bakıyorsunuz? Hiç anlamıyorum şahsen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilgisayarıma yeni format attığım için tekrarını düşünüyorum 2 gündür kaç tavsiyeye uydum ama olmadı sorun düzelmiyor.
  • Biçimlendirmeyi dene birde bilgisayarım>Yönet>Disk yönetiminden bak bakalım orda görünüyormu
  • Bı bilgileri nereden biliyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorunu giderdim sonunda microsoft office 2010 sürümünü sildim programlardan artık öyle bir klasör yok ama sanırım harddiskimde sıkıntı hasıl oldu ışık yanmasına rağmen hala harici harddiski bilgisayarım görmüyor..
  • sonunda harddiskide gördürdüm bilgisayarıma formattan dolayı sanırım sürücüsü güncel değildi güncelleyince harddisk görünmeye başladı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.