Şimdi Ara

bilgisayarım tv kartını görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • format atmadan çalışan tv kartı (Tv kartı VısıonPlus) 3 defa ceşitli sebeblerle üst üste format attım ondan sonra bilgisayarım tv kartını görmedi tv kartını cıkarttım blgisayarımı actım kapadım blgisayarımı actım yeni donnım bulundu diye bekledim boşuna bilgisayarımdan aygıt yöneticisine bakıyorum hergangi soru işretli bir şey yok tv karrtı takılıyken ve cıkardığım halde donanım değişikliklerini taradım yine görmedi acaba nden görmüyor bunun görmesi için başka bir yöntemi varmı tv kartı takılı deiğilken tekrar format mı atmam lazım

• Size cevap yazmıştım ama forumda sorun olunca gitti. Tekrar yazıyorum.

Formatta kartın takılı olup olmmasından ziyade kartı işletim sistemini kurduktan sonra takın. Tv kartı ile sistem driverlarından birisi ile ilgili sorun oluyor gibi duruyor. İşletim sistemini kurduktan ve tüm başka driverları kurduktan sonra kartı takarsanız sanırım sorunsuz çalışacaktır.

Kartı çıkarınca aygıt yöneticisinde bir değişiklik olmuyo diyorsunuz. Eğer kartı bir daha kurma şeklinde işaretlediyse zaten tepki olmaz. Device remover bir Türk tarafından yazılmış ve benim bu zaman kadar gördüğüm en gelişmiş aygıt yöneticisidir.

Programda da show hidden devices ( gizli aygıtları göster ) seçeneğini ve takılı olmayan cihazları göster gibi ayarları aktif edin.

http://www.pro-it-education.de/software/deviceremover/#_download

Kolay gelsin.

• ender123 cevap için teşekkürler kartı baş bir arkadaşın bilgisayarında denedik ordada görmedi hatta tv kartını taktıkdan sonra o arkadaşın bilgisayarını kasmıştı daha sonra eve geldim bu sefer ekran kartı arızalandı ekran kartı ASUS EN8600GT SILENT bu ekran kartından cok memnundum bunun eşdeğerini forumdan araştıracağım bu arada Power Supply gümledi bir tv kartını arızası bize biraz pahalıya maloldu
  • ekran kartı değişince diğer sulot boşa cıktı ve tv kartını oraya taktım tv kartı calışmaya başladı + birde tv ikartı almaktan kurtuldum bir cok ceremeden sonra iyi geld
  • Belkide sorunun en baştan beri kaynağı power supplydı. Tv kartı şanslıymış çalışmadı ve kendini kurtardı ama ekran kartının sonu kötü oldu. Yine de geçmiş olsun
  • Teşekkürler ender123 en ufak bir işaret vermedi olan tabiki ekran kartına oldu şimdi web tv de eski görüntü kalitesi yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ethernet Kartını Görmüyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.