Şimdi Ara

Anakart Harici Ekran Kartımı Görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar. ASUS P5G41T-M LX anakartım var. Ve eski ekran kartım olan XPERTVISION NVIDIA GEFORCE 9600GT 512 MB 256 BİT DDR2 PCI-E X16 takıldığında monitöre görüntü gelmiyor. bunun biosla bir ilgisi var mı? Yoksa ddr2 olması mı sorun?

• bios bazen harici kartı tanımayabiliyor harici takılıyken dahiliden görüntü alıyormusun dene
    alıyorsan biosu restlemeyi yada biosta vga bölümünden pcı e yi seçmeyi dene
    bu ayar her anakartta olmayabilir
  • dediklerinizi yaptım yine olmadı. pcı/peg ya da peg/pcı gibi seçenekleri mevcut. onboardı disable yaptım yine görmedi. psu 400 watt ondan kaynaklı olabilir mi.
  • kartta harici güç girişi varmı 6 pinli
  • bir resmini koydum kartın. 2 pinli.

• bence ddr2 olmasından kaynaklanıyor çünkü anakartınının desteklediği ddr3 yine ilgini birine danış istersen çünkü tamamen doğru diyemem söylediğim ama bence ddr 2 olmasından kaynaklanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hd4650

bence ddr2 olmasından kaynaklanıyor çünkü anakartınının desteklediği ddr3 yine ilgini birine danış istersen çünkü tamamen doğru diyemem söylediğim ama bence ddr 2 olmasından kaynaklanıyor.

evet bana da öyle geliyor. aynı kartın ddr3 olanını da gördüm. çünkü fanı dönüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ekran kartının drr2 olmasıyla anakartın sistem belleğinin ddr 3 olması arasında bi desteklememe söz konusu olamaz alakası yok normalde çalışırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

ekran kartının drr2 olmasıyla anakartın sistem belleğinin ddr 3 olması arasında bi desteklememe söz konusu olamaz alakası yok normalde çalışırlar

gigabyte g41 combo vardı. onda görüyordu. bu anakartta görmüyor. 1 gb bir ekran kartı önerir misiniz. makul bir fiyata :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

kartta harici güç girişi varmı 6 pinli

bu soruyu bence araştır 6 pinli güç çıkışı kartın arkasındadır oranın fotağrafını çeksen çok iyi olur eğer varsa oraya bir kablo takman gerekiyo üstteki resimde siyah bir şey görünüyo o olabilir ama tam emin değilim. ayrıca ddr 2 ddr 3 felan uyumluluklarını gibi saçmalıkları kim söylüyo öyle bir şey yoktur.
  • aynı sorun bendede vardı gtx 560 ekran kartımın üzerinde 2 adet harici güç girişi vardı , psu'um da 6 pinli güç çıkışı olmadığından ekran kartımın sadece fanı dönüyordu, anakart görmüyordu aygıt yöneticisinde bile gözükmüyordu , 750 watt psu aldım 2 çıkışı ekran kartına taktım ve canavar gibi çalışıyor artık.. sizin sorunda buna benziyor..

senin ekran kartında da var bu 6 pin yere siyah yere psu dan çıkan 6 pinlik gücü takmalısın, yoksa psu'nda bilgisayarcıdan dönüştürücüsünü alıp çalıştırabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick_192 -- 22 Eylül 2012; 22:01:39 >

• ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. güç kaynağındaki çıkışlar ucu bantlı, tanıdık ben yokken bırakmış abime. benim eski güç kaynağıyla değiştirdim ben de. yeni bir ekran kartı gerekli fakat Cod ve Fifa'nın yeni oyunlarını kaldırabilen bir şey olsa iyi olur :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.