Şimdi Ara

Bilgisayarım hızlanır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar arkadaşlar elimde 10 yıllık, özellikleri aşağı da yazan bir bilgisayarım var oyun oynamıyorum internet te sörf, youtube da video izleme yada film izlemek için kullanıyorum. Acaba biraz hızlandırmam mümkün olur mu ? ram yada ssd alsam yada işlemciyi değiştirsem çok bi bilgim yok ne önerirsiniz ? Şimdiden teşekkür ederim.

CPU Türü DualCore Intel Pentium E5400, 2700 MHz (13.5 x 200)

Anakart Adı Asus P5QL-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394)

Yüklü bellek (RAM) 2,00 GB

Görüntü Bağdaştırıcısı GeForce 9600 GT (512 MB)

Ses Bağdaştırıcı Realtek ALC1200 @ Intel 82801JB ICH10 - High Definition Audio Controller

Disk Sürücüsü SAMSUNG HD322HJ ATA
    Device (320 GB, 7200 RPM, SATA-II)

Ağ Bağdaştırıcısı Atheros AR8121/AR8113/AR8114 PCI-E Ethernet Controller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karahanlim -- 9 Nisan 2020; 20:45:51 >

• Yardımcı olacak biri var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen yanıtını bildiğin bir soru sorduğun için yanıt alamıyorsun hocam. İşlemcini yükseltirsen ram eklersen tabii ki performansı artar cihazın ama eski bir alet kapasitesi belli, seni ne oranda tatmin eder orası belli değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İşlemci için intel pentium 4 3.00 ghz alabilirsin remi de 4 çıkar

• lionsfire kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevabın için. Harcadığım paraya karşılık tatmin olur muyum asıl soru bu zaten :)

• ahmetselim34 A kullanıcısına yanıt
    Sanırım ilk yapmam gereken bunlar. Teşekkürler cevabın için

• karahanlim K kullanıcısına yanıt
    Rica ederim ne demek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayarım çok yavaş
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşlemci olarak e8400 ve ya quad core işlemcilere bakin, eğer bütçeniz varsa Xeon e5450 işlemci ile ciddi performans alırsınız, bunun yanında ekstra ram ve SSD takviyesi sistemi çok daha hızlı hale getirir, bütçeniz varsa ekran karti olarak rx570 mükemmel olur, bütçe yoksa GTX 750ti bakın.

• TheArchaeologist kullanıcısına yanıt
    Tavsiyen için çok teşekkürler dediklerini birebir uygulamaya çalışacağım. Bütçede bi sıkıntım yok en azından yeni bir bilgisayar almaktan ucuza geleceği kesin :) Sence ram'i kaç yapmalıyım 12 ye kadar destekliyor anakart.

• Selamlar öncelikle remden ziyade hızlanmasını istiyorsan ise SSD hardiskle başlaman lazım ondan sonra rem islemci ama asıl sorun ekran kartının 512 olması bunları yapmakmi yoksa ikinci el bı bilgisayar almakmi ben olsam ikinci el bilgisayar alırım buna yapacağın masraf

SSD 120 GB 200 TL
    4 GB rem alsan minimum 100 TL
    İşlemci alsan 100 onu desek
    Kendin üstesinden gelemez sen minimum 100 TL de format ve parça değişimi desek 500 TL yapar seçim sizin

• Kadir7337 K kullanıcısına yanıt
    Bu yönden hiç düşünmemiştim :) Bir bakıyım çok sağol.

• kesinlikle tavsiye ederim bilgisayarın bakımı kendin yap fan temizligi ve termal macun yout kanalımda bi kac video var hem masaustü hemde leptop onlardan faydalanbilirsin

web sitem yeni actım düzenleme asamasındayım sorunla karsılasırsan bana ordan ulaşabilirsniz

bilgisayarkur.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir7337 -- 12 Mayıs 2020; 1:34:47 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.