Şimdi Ara

Bilgisayarım ilk açıldığında ağ erişimi yok gözüküyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar , şimdiden ilgilenen herkese teşekkür ederim . Bende lenovo z580 var alalı 1 hafta oluyor. İlk olarak sorunum ; bilgisayarı açtığımda -kablosuz ağ kullanıyorum- modeme bağlanmış , ancak erişim yok gözüküyor. 1 dakika sonra internete bağlanabiliyorum. Bu çok uzun bir süre değil belki ama steam vb otomatik açılan programlarda sıkıntılar yaşıyorum. Reinstall etmem gerekiyor vesaire vesaire. Bir kaç yeri araştırdım mcafee den yazmışlar - eğer öyleyse sorun tam olarak nerede-
    2.olarak da windows sorun denetlemeyi kullanarak yaptım ve sonuç ağ tanımlanamıyor dedi bunun sebebi nedir acaba?

bir diğer sorumda, yeni alınan bilgisayarlarda office orijinal sürüm oluyor mu yoksa ayrı olarak satın almam gerekir mi

iyi forumlar :)

[umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır , eğer yanlış açtıysam özür dilerim]

• Buyuk ihtimalle bilgisayarin ilk acilisinda calisan bagzi programlar vardir onu bekliyordur msconfig den devre disi birakarak deneyebilirsin bunu office programini da 3 aylik deneme surumu ile veriyorlar.
  • anladım , ileride sıkıntı çıkaracak bir şey değil o zaman .

office programı için de laptopun altındaki kodu giriyorum ama yanlış diyor sanırım telefonla aramam gerekicek
  • Laptopun altindaki kod office key kodumu yoksa windows un key kodumu?
  • windows yazıyor da ikisine de geçerli olmuyor mu ?
  • Hayir o sadece isletim sistemi icin gecerli dedigim gibi icerisindeki office sadece 3 aylik deneme surumu gonderirler.
  • tamamdır oldu çok teşekkür ederim ilgilendiğin için :) eksik olma arkadaşım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.