Şimdi Ara

Diğer bilgisayar açıldığında internet kopuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
7.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Modemi açıyorum önce ip alıyor ve internete bağlanıyor, daha sonra masaüstü bilgisayarımı çalıştırıyorum açılırken internet kopuyor .Yani sorunun masaüstünde olduğu kesinleşti ama nasıl düzelteceğim bilemiyorum

Evde bir laptop ve masaüstü bir bilgisayarım var laptop ile internete bağlıyken diğer bilgisayarı açtığımda internet kopuyor geri ip alıyor ve 5 dk da bir kopmalar oluyor ne yaptıysam düzeltemedim , daha doğrusu nasıl bir sorundur bu neyden kaynaklanıyor bir türlü çözemedim . Yardımcı olursanız çok makbule geçecek şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Augias -- 20 Haziran 2009; 11:12:54 >

• sadece masa üstünü açtığındada oluyosa pc ve modemin elektrik fişinin takılı olduğu yer aynıysada elektrik yetmiyor ya kablon incedir veya fazla elektrik dağıttığı için olabilir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: FuLLTiMeHaCKeR

Evde bir laptop ve masaüstü bir bilgisayarım var laptop ile internete bağlıyken diğer bilgisayarı açtığımda internet kopuyor geri ip alıyor ve 5 dk da bir kopmalar oluyor ne yaptıysam düzeltemedim , daha doğrusu nasıl bir sorundur bu neyden kaynaklanıyor bir türlü çözemedim . Yardımcı olursanız çok makbule geçecek şimdiden teşekkürler.

bu problem ne zamandan beri oluyor yenimi eski mi eğer ethernet kablonu yeni değiştirdiysen ve pc açıldığında bu problem oluyorsa rj45 ethernet kablonda bir çakışma olabilir kablonu değiştir, olmadı mo0demin reset atıyorsa havalar sıcaklaşmaya başladı adaptörün aşırı ısınıyor ve modeminde aşırı ısınıyorsa modemin içinde şişik transistör bulunabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mhackerm

sadece masa üstünü açtığındada oluyosa pc ve modemin elektrik fişinin takılı olduğu yer aynıysada elektrik yetmiyor ya kablon incedir veya fazla elektrik dağıttığı için olabilir..

Laptopu açmadan sadece masaüstü bilgisayarda denedim . Modem ip aldığında bilgisayarı açıyorum açılırken yine kopuyor bağlantı nasıl bir sorun var anlayamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayati54

quote:

Orjinalden alıntı: FuLLTiMeHaCKeR

bu problem ne zamandan beri oluyor yenimi eski mi eğer ethernet kablonu yeni değiştirdiysen ve pc açıldığında bu problem oluyorsa rj45 ethernet kablonda bir çakışma olabilir kablonu değiştir, olmadı mo0demin reset atıyorsa havalar sıcaklaşmaya başladı adaptörün aşırı ısınıyor ve modeminde aşırı ısınıyorsa modemin içinde şişik transistör bulunabilir.

Kablolarda sorun olmadıına eminim havaların sıcak yada soğuk olmasıyla ilgili bir durum değil gibi gözüküyor.

• ARKADAŞLAR BENİM DE ŞÖYLE BİR SORUNUM VAR.LÜTFEN YARDIMCI OLUNUZ.BİLGİSAYARI AÇTIĞIMDA MODEMDE ADSL HATTI IŞIĞI YANIYOR.ANCAK TAM WİNDOWS UN BAŞLAMA EKRANI BİTMEK ÜZERE İKEN İNTERNET BAĞLANTIM KOPUYOR VE YARIM SAAT KADAR GELMİYOR YA DA MODEMİN ARKASINDA AÇMA/KAPAMA DÜĞMESİNİ DEFALARCA(ONLARCA KEZ) AÇIP KAPATINCA HAT VERİYOR.ANCAK HERGÜN BEN AYNI SORUNU YAŞAMAKTAN BIKTIM. BU OLAYIN NEDENİNİ VE NASIL DÜZELTEBİLECEĞİMİ SÖYLERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM...
  • +1

KAblosuz tek portlu ADSL'e çoklayıcı switch aldım. Şimdi Bilgisayarımı her açtığımda internet bağlantım kopuyor ve tekrar geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Virüsten kaynaklanabilir. Arkadaşlar yukarıda olacak herşeyi yazmışlar zaten. Sağlam bir Anti-virüs kurup güncellemelerini yaptıktan sonra full tarama yaptırmanızı tavsiye ederim. Kaspersky kurabilirsin.
  • bendeki sorunda ayınydı bilg. açıkken bişe yok ağdaki bilglardan birileri açınca int kopuyor wireles çalışıyor ama kablolu int kopuyor ttneti aradadım bizde bi sorun yok dediler modem üreticisini arayın dediler Air 5450 300 Mbps Kablosuz ADSL2+ Modem kullanıyorum. saolsun ttnetteki arkdaş direk airtiese bağladı oradaki teknik servise durumu anlattım yüzde 90 ağ balantınızdaki 1 kişide virüs var ondan dolayı yapar dediler. bende demek için önce kendimden başka bütün kaboları çıakrdım int gitmedi sorna ağdaki kişilerin kablosunu tek tek deneyerek taktım da sorunun ağdaki 1 arkadaşımın olduğunu analdım o kişinin bilg açılınca bendeki int kopuyor ve ağdaki hiç kimse kablolualr int bağlanamıyordu. sonuç oalrak ağdaki 1 bilgda kesinlikle virüs var o bilg bulup ya format atıcan yada kablosunu çekicen benim gibi :) inş yardımcı olabilmişimdir
  • :((( geberesice internet bi okey indirdim sitede temiz virürsüz adıwww.cikcik.com dan okey indirdim uye de oldum fakat programı açtım zaman internet kopuyor kapalı oldu sürece kopmuyor neden deli eti fıtık eti bni ya bi okey oynayamıyacazmı
    lanet olsun :( yeter ne yapmam gerekir solerseniz ıyı olur :D
  • pc acıldıgı zaman internet kesilme sebebi sadece ve sadece şu an yazışmalara bakarak bina girişinde daire içine gelen kablo arızası ben günlerdir ugraşıyorum hiç sonuç alamadım taki kabloyu degiştirene karadr arkadaşlar alsana çözüm
  • Aynı sorun bende de var. Masaüstü pc yi açınca İnternet gidiyor. Kablo ile bağlanıyorum Pc nin aygıt yöneticisinde onlarca ağ bağdaştırıcısı gözüküyor. Ama sade birinde ünlem yok.
    Donanım sorunu değil. Çünkü pc yi değiştirdim. Hard disk hariç..

Başka bir Windows ta deneyip döneceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.