Tabi daha önceden http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.sasser.removal.tool.html adresinden temizleme programını indirmen. Sistem geri yüklemeyi kapatıp,güvenli kipte temizlik programını çalıştır.Daha sonra yamayı kur.Antivirüs programını mutlaka güncelle. Bu esnada internetten bunları indirirken bilgisayarın kapanmaması içinse; Başlat-çalıştırdan cmd yaz.Komut isteminde shutdown -i yaz 20 yazan yeri 9999 yap,açıklama yerine bi şey salla tamam a bas.9999 saniye kazandın.(Yabana atma 3 saate yakın bi süre) İkinci bir yol olarak başlat-çalıştır msconfig ten başlangıçta avserve2.exe var onu kaldır.Windows klasöründende sil,bu da biraz vakit kazandırıyor. Tabi en son olarak kapattığın sistem geri yüklemeyi açmayı unutma. Geçmiş olsun...
Merhab aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmem ama ben dede bunun gibi bir sorun var laptoptan wifiye bağlanınca kablolu internetin kablosunu çekip wifiye bağladığım zaman hata verileri toplanıyor gibi hata veriyor mavi ekranda . Bende senin gibi araştırma yaptım kullandığın laptopun ana kartı , işlemcisi veya ekran kartının güncellenmesi varsa bu hatayı veriyor olabilir . Güncelleme olup olmadığını en son driverları indirip veya örneğin benim laptopta 'HP SUPPORT ASİSTANS' var burada bütün bilgileri veriyor. Şuan bende güncellemelerimi yapıyorum inşallah olur.