Şimdi Ara

internetten video izlerken bilgisayar kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ram 4gb
    Ekran kartı 2 gb paylaşımlı radeon
    windows 7 32 bit
    Core i5
    özeliklerine sahip bilgisayarım son 2 gündür internetten video izlerken kapanıyor online oyun oynarken (warface) sorun çıkmadı şimdiye kadar birçok forumda aradım herhangi bir cevap bulamadım forum donanım haberde de aradım bunun gibi konu başlıkları açılmış fakat elle tutulur gözle görülür işime yarayan bir bilgi çıkmadı daha önce bunun gibi bir olayla karşılaşan arkadaşlar varsa yada çözümünü bilen arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim şimdiden teşekürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• needdy N kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Denetim Masası / Sistem ve Güvenlik / Windows Update / Güncelleştirme geçmişini görüntüle / Yüklü Güncelleştirmeler

kısmına geldikten sonra sağ üstteki arama bölümüne "KB2670838" güncelleştirme kodunu yazarak aratın öncelikle daha sonra bulunan güncelleştirmeye sağ tıklayıp kaldır'ı seçelim.

AMD Catalyst Control Center'dan / Güç kategorisinden, ihtiyaç duyulduğu taktirde otomatik geçiş yap ve manuel olarak geçiş yap diye 2 tane seçenek olması gerekir manuel olanı seçelim.

Daha sonra ekran kartı seçeneğini Güç tasarrufu değil, Yüksek performans olarak değiştirelim sorun düzelecektir.

Teşekkürler.
  • Çok teşekürler söylediğiniz güncellemeyi kaldıramadım çünkü yoktu onun haricinde hepsini yaptım. Umarım düzelir.

• Sorunu halledemedim en sonunda tamire verdim sorun bios ayarlarından kaynaklanıyormuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.